Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.04.2014, 16:33:55
ovidiu b.
Guest

Implicit

Bun, nu ți se potrivește exeplul dat, dar cred că ai înțeles ce vreau spun. Indiferența nu ține loc de scuză. Și când spun asta mă refer atât la mireni, cât și la preoți. Una e să spui ”în pace să ne rugăm” față de ”cu pace să ne rugăm”...și multe altele pe care și alți useri le-au punctat.

Last edited by ovidiu b.; 24.04.2014 at 16:41:19.
Reply With Quote
Vechi 24.04.2014, 16:37:31
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Bun, nu ți se potrivește exeplul dat, dar cred că ai înțeles ce vreau spun. Indiferența nu ține loc de scuză. Și când spun asta mă refer în primul rând la preoți.
Nu trebuie acuzati preotii pentru asta ,preotii trebuie sa aduca sufletele la mantuire ,ori deasa impartasanie nu ajuta prea mult daca nu avem trevzie ,adica vederea propriilor pacate.
De multe ori ne aflam in inselare ,nu ne dam seama cand gresim.Aici trebuie sa intervina preotul .
Reply With Quote
Vechi 24.04.2014, 16:52:32
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Nu trebuie acuzati preotii pentru asta ,preotii trebuie sa aduca sufletele la mantuire ,ori deasa impartasanie nu ajuta prea mult daca nu avem trevzie ,adica vederea propriilor pacate.
Nu m-am referit la împărtășirea deasă.
Reply With Quote
Vechi 28.04.2014, 15:00:31
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
in cazul acesta, NIMENI nu ar trebui sa se impartasesca. Nu poti sa-l iei pe Dumnezeu in tine, atat timp cat nu constientizezi ce pacate ai savarsit si nu regreti aceste fapte rele. In cazul acesta unde este vina preotului?
Reply With Quote
Răspunde