Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Dar de ce anume trebuie sa devenim atat de atasati de bani incat atunci cand trebuie sa-i dam,devenim depresivi sau furiosi ?
Mai curand ar trebui sa va puneti dvs problema de ce sunteti atat de atasat de banii dvs decat sa va intrebati de ce se dau bani la biserica.De ce nu s-ar da?
|
Dar nu sunt atasat de bani ce nu pricepeti? la mine credinta e inradacinata bine in Hristos nu mai poate nimeni sa o zdruncine dar ce facem cu cei mai putin convinsi de existenta lui D-zeu cand ei vad ca orice costa la biserica,ce moralitate e aia cand te rogi pe bani"vrei sa te pun bine cu D-zeu da si tu ceva" nu se pupa una cu alta
Citat:
V-as ruga sa vb in numele dvs.
Personal,dvs aveti o problema cu cerutul de bani la biserica;eu nu am! Nu banii ma indeparteaza de Iisus si tocmai pacatele,greselile,patimile mele.
Poate pe dvs va indeparteaza egoismul,zgarcenia,lipsa de mila sau purtarea de grija la nevoile altuia.
|
Doamna eu nu am nici o problema sa dau bani la biserica si daca inca nu v-ati lamurit in ce am spus eu nu este vorba despre dumneavoastra sau de mine noi suntem deja crestini pe noi cum ati spus si d-voastra ne indeparteaza pacatele,greselile,etc dar mai sunt si oameni care nu mai cred in D-zeu din cauza practicilor bisericii,au ajuns sa creada ca religia e o afacere de prostit prosti sa le ia banii,si in loc sa dea in vinovati ei dau in credinta asta este adevarul.Ati vazut d-voastra alte motive de atacat biserica inafara de bani??
Citat:
Stiti ce se spune? Nu poti declara ca il iubesti pe Dumnezeu daca nu il iubesti pe cel de langa tine!
|
Daca il iubesti pe cel de langa tine nu ii cere bani cand ii faci bine,daca il iubesti pe cel de langa tine adu-l langa Hristos si nu-i cere bani chiar pt orice serviciu religios indiferent ca e el sarac sau bogat,d-voastra dati dovada de egoism pentru ca va ganditi la mantuirea personala si nu va intereseaza de oile ratacite,cred ca mai bine e privit un om de Iisus daca a intors pe cineva spre credinta decat sa spuna un milion de rugaciuni pt el
Citat:
O alta afirmare demna de ras in hohote pe care ati facut-o,a fost aceea in care spuneati ca monahii sunt platiti ca sa duca o viata relaxata,tihnita...
|
Am spus viata lipsita de stres(nu imi puneti vorbe in gura),ce e mai frumos decat sa faci ce iti place si sa fii platit??fara sa ai grija zilei de maine???,si eu sunt credincios si ma rog dar nu ma plateste nimeni