Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.05.2014, 22:10:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana Tr. Vezi mesajul
In primul nu mi-ai raspuns la intrebari, de ce? Te consideri avantajat pentru ca tu stii lucruri despre mine si eu nu stiu, sa zicem, mai nimic despre tine?
Nu e nevoie sa stii nimic despre mine.

Citat:
Sunt uimita de caracterizarea pe care mi-o faci! Si ma intreb, citesti in stele cumva, sau de unde le-ai scos toate acelea? :D
Din cum te-ai descris pana acum. ma rog, nu cum iti place tie sa te descrii, ci cum ceea ce faci si cum gandesti vorbeste despre tine.

Citat:
Si Doamne fereste si apara-ma, ce afirmi acolo? Hedonism? Tu stii ce inseamna?? E o acuzatie foarte grava si nefondata, asa ca te rog... Doamne Sfinte si inca trei cruci, cum poti sa spui asa ceva, ba nu, cum poti sa gandesti asa ceva:
Dar tu esti sigura ca stii?

Citat:
"personalitate care probabil o crezi foarte interesanta si atragatoare dar de fapt ascunde un egoism feroce si o agresivitate latenta care poate atinge magnitudini cosmice." ?! Asta este chiar strigator la cer! Nu stii nimic despre mine, sa iti fie rusine! Mare rusine!
Nu stiu totul, dar mai mult decat nimic.
Vechi 09.05.2014, 22:21:15
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu e nevoie sa stii nimic despre mine.

Din cum te-ai descris pana acum. ma rog, nu cum iti place tie sa te descrii, ci cum ceea ce faci si cum gandesti vorbeste despre tine.

Dar tu esti sigura ca stii?

Nu stiu totul, dar mai mult decat nimic.
Eu stiu pentru ca asa cum am mai spus citesc foarte mult (romane in special) si de curand am citit un roman care pe alocuri aborda tema aceasta. Deci stiu foarte bine. Si se refera la ceva exagerat.
Vechi 09.05.2014, 22:23:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana Tr. Vezi mesajul
Eu stiu pentru ca asa cum am mai spus citesc foarte mult (romane in special) si de curand am citit un roman care pe alocuri aborda tema aceasta. Deci stiu foarte bine. Si se refera la ceva exagerat.
Sa auzim.
Ce roman?
Ce anume "ceva exagerat"?
Vechi 09.05.2014, 22:52:41
lili13 lili13 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.07.2013
Implicit ...

Vreau sa cred ca*Ana*este personajul plasmuit din fanteziile unui (unei) visator(visatoare)...
Vechi 09.05.2014, 22:53:35
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Domnule AlinB, trebuie sa recunosc ca aveti un talent deoasebit din a face din niste lucruri simple, elementare, o intreaga "filozofie" pe ideea ca "o fi o pati stai sa vezi daca nu asa daca nu e alba si e neagra"! Acuma nici eu nici dumneavoastra nu o cunoastem pe initiatoarea topicului, insa daca plecam de la niste afirmatii simple si dorinte firesti si facem un intreg proces de intentie............
Cu animalele de companie- aici trebuie pastrata o masura: si eu daca as sta la curte la casa evident ca ar fi normal sa am un caine si o pisica, insa nici sa cadem in extrema cealalta- sa tii caini sau pisici in apartamente de bloc!
Acuma ca la o persoana i plac copii-in sensul de a fi o fire mai afectuoasa- nu vad de ce ar fi rau! Acuma evident ca barbat sau ca femeie copii tai iti sunt mai dragi decat ai altora.

Si eu imi doresc sa nu mai fiu singur- iar pentru asta cam doua lucruri se pot face: in primul rand rugaciunea, dar si atunci cand ne creem sau apare o ocazie sa nu ezitam- cred ca doi oameni pot sta de vorba si discuta la o masa diverse subiecte, fara a se jigni reciproc!
Vechi 09.05.2014, 23:12:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Domnule AlinB, trebuie sa recunosc ca aveti un talent deoasebit din a face din niste lucruri simple, elementare, o intreaga "filozofie" pe ideea ca "o fi o pati stai sa vezi daca nu asa daca nu e alba si e neagra"!
Tu poti sa le simplific in stilul tau, ai poza, ea singura, tu singura.. amandoi insetati dupa iubire..pe locuri, fiti gata, start!

Citat:
Acuma nici eu nici dumneavoastra nu o cunoastem pe initiatoarea topicului, insa daca plecam de la niste afirmatii simple si dorinte firesti si facem un intreg proces de intentie............
Cine stie, poate reusesti sa accepti candva ca varsta aduce si niste avantaje, daca timpul nu o sa treaca degeaba pentru tine, desigur.

Citat:
Si eu imi doresc sa nu mai fiu singur- iar pentru asta cam doua lucruri se pot face: in primul rand rugaciunea, dar si atunci cand ne creem sau apare o ocazie sa nu ezitam- cred ca doi oameni pot sta de vorba si discuta la o masa diverse subiecte, fara a se jigni reciproc!
Sa inteleg ca daca ai smoala in cap, e ok, atat timp cat nu ti-o spune ceva ca atunci, te-a jignit de numa' numa'...
Vechi 09.05.2014, 23:25:11
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Tu poti sa le simplific in stilul tau, ai poza, ea singura, tu singura.. amandoi insetati dupa iubire..pe locuri, fiti gata, start!

Cine stie, poate reusesti sa accepti candva ca varsta aduce si niste avantaje, daca timpul nu o sa treaca degeaba pentru tine, desigur.

Sa inteleg ca daca ai smoala in cap, e ok, atat timp cat nu ti-o spune ceva ca atunci, te-a jignit de numa' numa'...
Dom' le eu atat am zis- o vorba buna si o incurajare unui om, si o parere sincera vizavii de o situatie prezentata!

Da- evident ca varsta aduce si avantaje! Insa pot spune ca stiu foarte clar ce vreau si ca intreprind si ceva concret in sensul asta- imi place sa lucrez sau sa practic o anumita meserie, pai fac si ceva pentru asta. As dori sa nu mai fiu singur- si pentru asta am cautat, nu am ezitat cand am cunoscut pe cineva sa ne intalnim, sa discutam, sa vedem daca modul in care privim lucrurile corespunde.

Iar ca sa-ti dai seama daca un om are sau nu smoala in cap trebuie sa-l intalnesti si sa discuti fata in fata.
Vechi 09.05.2014, 23:28:25
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Iar ca sa-ti dai seama daca un om are sau nu smoala in cap trebuie sa-l intalnesti si sa discuti fata in fata.
Nu neaparat.
Uneori chiar prezenta "reala" a celuilalt te poate incomoda, "subiectiviza'.
Dupa cum ti-am zis, e o chestiune de experienta.
Vechi 10.05.2014, 02:20:17
Mandea77 Mandea77 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2013
Talking

Citat:
E suficient sa-i citesti si niste comentarii pe forum, nu trebuie sa-l vezi neaparat, nu crezi?
Doar daca nu cumva te referi la propriu la "smoala in cap" si atunci trebuie sa-l vezi, asta da! Dar ce rost are?
Vechi 12.05.2014, 10:23:46
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu neaparat.
Nici o persoana care a facut impresie proasta la o discutie "online" nu a reusit sa faca una mai buna cand am discutatat "fata in fata".
Invers, da.