Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.05.2014, 23:12:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Domnule AlinB, trebuie sa recunosc ca aveti un talent deoasebit din a face din niste lucruri simple, elementare, o intreaga "filozofie" pe ideea ca "o fi o pati stai sa vezi daca nu asa daca nu e alba si e neagra"!
Tu poti sa le simplific in stilul tau, ai poza, ea singura, tu singura.. amandoi insetati dupa iubire..pe locuri, fiti gata, start!

Citat:
Acuma nici eu nici dumneavoastra nu o cunoastem pe initiatoarea topicului, insa daca plecam de la niste afirmatii simple si dorinte firesti si facem un intreg proces de intentie............
Cine stie, poate reusesti sa accepti candva ca varsta aduce si niste avantaje, daca timpul nu o sa treaca degeaba pentru tine, desigur.

Citat:
Si eu imi doresc sa nu mai fiu singur- iar pentru asta cam doua lucruri se pot face: in primul rand rugaciunea, dar si atunci cand ne creem sau apare o ocazie sa nu ezitam- cred ca doi oameni pot sta de vorba si discuta la o masa diverse subiecte, fara a se jigni reciproc!
Sa inteleg ca daca ai smoala in cap, e ok, atat timp cat nu ti-o spune ceva ca atunci, te-a jignit de numa' numa'...
Vechi 09.05.2014, 23:25:11
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Tu poti sa le simplific in stilul tau, ai poza, ea singura, tu singura.. amandoi insetati dupa iubire..pe locuri, fiti gata, start!

Cine stie, poate reusesti sa accepti candva ca varsta aduce si niste avantaje, daca timpul nu o sa treaca degeaba pentru tine, desigur.

Sa inteleg ca daca ai smoala in cap, e ok, atat timp cat nu ti-o spune ceva ca atunci, te-a jignit de numa' numa'...
Dom' le eu atat am zis- o vorba buna si o incurajare unui om, si o parere sincera vizavii de o situatie prezentata!

Da- evident ca varsta aduce si avantaje! Insa pot spune ca stiu foarte clar ce vreau si ca intreprind si ceva concret in sensul asta- imi place sa lucrez sau sa practic o anumita meserie, pai fac si ceva pentru asta. As dori sa nu mai fiu singur- si pentru asta am cautat, nu am ezitat cand am cunoscut pe cineva sa ne intalnim, sa discutam, sa vedem daca modul in care privim lucrurile corespunde.

Iar ca sa-ti dai seama daca un om are sau nu smoala in cap trebuie sa-l intalnesti si sa discuti fata in fata.
Vechi 09.05.2014, 23:28:25
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florinvs Vezi mesajul
Iar ca sa-ti dai seama daca un om are sau nu smoala in cap trebuie sa-l intalnesti si sa discuti fata in fata.
Nu neaparat.
Uneori chiar prezenta "reala" a celuilalt te poate incomoda, "subiectiviza'.
Dupa cum ti-am zis, e o chestiune de experienta.
Vechi 09.05.2014, 23:51:05
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu neaparat.
Uneori chiar prezenta "reala" a celuilalt te poate incomoda, "subiectiviza'.
Dupa cum ti-am zis, e o chestiune de experienta.
Ce sa zic- pe mine nicioadata nu m-a incomodat prezenta reala a cuiva! Sunt destul de vorbaret, nu am vreun complex de timiditate, si sunt o fire vesela, deschisa!
Subiecte de conversatie gasesc destul de usor, ma comport foarte natural, deschis!
Discut cu oricine, fara probleme!

De obicei reusesc sa ma adaptez usor, si de exemplul (cum cred ca ar trebui sa fie intr-o relatie sau casatorie): cand e vorba de servici muncim serios amandoi si ne facem datoria la locul de munca , cand e vorba de a fi alaturi unul de altul si a ne sustine reciproc suntem uniti, cand e vorba de caz de bucurie sau veselie atunci ne bucuram impreuna (mergem la o petrecere, dans, etc).
Vechi 10.05.2014, 00:00:13
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Un alt thread care a dat-o in ridicol...
Nimic anormal pana aici :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Vechi 10.05.2014, 00:01:38
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Un alt thread care a dat-o in ridicol...
Nimic anormal pana aici :)
Totul e absolut normal si toata lumea este bine :))
Vechi 10.05.2014, 02:24:53
Mandea77 Mandea77 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2013
Talking

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Totul e absolut normal si toata lumea este bine :))
Absolut de acord! Ce inseamna normal, la un unghi de 90 de grade cumva? Perfect perpendicular? Totul este asa, ca gravitatia?
Vechi 10.05.2014, 02:08:55
Mandea77 Mandea77 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2013
Talking

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Rejoice, untainted Lady.Mercy seat for the world, rejoice,ladder elevating everyone from earth by an act of grace.Rejoice, O heavenly bridge that is conveying from death unto life, in truth, all those who chant hymns of praise to you.
Traducere, google translate: "Bucură-te, scaun Lady.Mercy nealterată pentru lume, se bucură, scara de ridicare toată lumea de la pământ printr-un act de grace.Rejoice, O punte ceresc care se transmite de la moarte la viață, într-adevăr, toți cei care cântă imnuri de laudă pentru tine." https://translate.google.ro/#en/ro/R...ise%20to%20you.

Ce fraza, plina de semnificatie! Ha, ha, ha,... ce bine ca nu stiu engleza! Mai Yasmina, nici oceanul nu te opreste?
Ce vrei sa ne transmiti, nu poti sa te exprimi in romana sau ti-e rusine cu limba natala? E ceva destept care te reprezinta?

Last edited by Mandea77; 10.05.2014 at 02:15:27.
Vechi 10.05.2014, 08:25:02
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mandea77 Vezi mesajul
Traducere, google translate: "Bucură-te, scaun Lady.Mercy nealterată pentru lume, se bucură, scara de ridicare toată lumea de la pământ printr-un act de grace.Rejoice, O punte ceresc care se transmite de la moarte la viață, într-adevăr, toți cei care cântă imnuri de laudă pentru tine." https://translate.google.ro/#en/ro/R...ise%20to%20you.

Ce fraza, plina de semnificatie! Ha, ha, ha,... ce bine ca nu stiu engleza! Mai Yasmina, nici oceanul nu te opreste?
Ce vrei sa ne transmiti, nu poti sa te exprimi in romana sau ti-e rusine cu limba natala? E ceva destept care te reprezinta?
Doamne Mantea.Ce legatura are limba cu rugaciunea omului ?Omul e liber
sa se roage in ce limba doreste el.Ca oricum Dumnezeu intelege orice limba.
Ca doar El le-a creat.Si nu mai folosi Google Translate.Nu prea da rezultate.
Daca doreai cu adevarat sa intelegi semnatura Yasminei, puteai s-o rogi
pe ea sau pe oricine sa ti-o traduca.Si gata.

Altfel ce ai scris tu acolo, este atac la persoana.Iar ce ai trecut in semnatura
ta, tot atac la persoana este.
Eu nu pot sa inteleg fascinatia unora legata de viata altora.
Vechi 10.05.2014, 08:31:19
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mandea77 Vezi mesajul

"Rejoice, untainted Lady.
Mercy seat for the world, rejoice ladder elevating /
everyone from earth by an act of grace.
Rejoice, O heav*enly bridge that is conveying from death unto life, in truth,all those who chant hymns of praise to you!"

Iti inteleg dilemele...totusi puteau fi altfel formulate incat sa nu faci atatea atacuri la persoana.
Ti-am gresit cu ceva ca locuiesc pe coasta Pacificului ?

Cred ca am libertatea sa afisez ce doresc pe pagina mea fara pretentia de a ilumina pe nimeni.
Oricum,in discutia de fata aceste versuri reprezinta o strofa din Acatistul Buneivestiri in lb engleza.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Subiect închis