![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema singuratatii este foarte raspandita iar tratarea acestui efect fara cunoasterea prejudecatilor care au stat la baza cauzelor reale care au generat "singuratatea" este un lucru gresit. Cauza cea mai frecventa a singuratatii la persoanele trecute de 30 de ani si active social este lipsa timpului si stresul cotidian. Ele avand un program foarte incarcat: serviciu, drumul pana la serviciu si inapoi, oboseala acumulata, stresul, etc ... nu mai au nici timpul si nici dispozitia si ingaduinta necesara pentru a socializa. Pentru acest tip de persoane, masturbarea reprezinta nu doar o necesitate fiziologica ci si o metoda rapida de a scapa de stres, avand efecte imediate. Dar desi aparent se rezolva punctual o situatie, se genereaza pe termen lung o stare de autosuficienta cu efect toxic asupra relatiilor interumane. Aceste persoane se afla intr-un cerc vicios din care singure nu pot iesi, dovada fiind varsta inaintata pe care o au si lipsa unui "prieten" intim. Sfatul meu este sa mergi la un psiholog, acesta avand acces la mult mai multe informatii despre tine, te poate ajuta. Psihologul ajuta persoanele sa scape nu doar de inhibitii ci si de false prejudecati. In acelasi timp mersul la psiholog nu exclude sfaturile unui duhovnic, solutiile acestora fiind complementare. Last edited by Mandea77; 12.05.2014 at 17:38:08. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E ceva rau in asta ? De ce nu ?
Last edited by CosteaN; 12.05.2014 at 18:32:03. |
|
||||
|
||||
![]()
Mandea, zis și „Greu de banat”?
|
|
||||
|
||||
![]()
Se pare ca da. Totusi mai bine mai tarziu decat niciodata.
|
||||
|
||||
![]()
Da, însă mă tem că acum este, deja, „reloaded”.
|
|
|||
|
|||
![]()
Problema voastra este Mandea77 sau subiectul topicului ... ce simpatici sunteti !
Daca-i duceti lipsa, o sa incerc sa-i tin locul ... nu va bucurati asa tare. Doar Mandea77 credeati ca are acele opinii, si eu sunt de acord din plin cu tot ce a spus acesta pana acum ... Last edited by CosteaN; 12.05.2014 at 18:45:53. |
|
||||
|
||||
![]()
Normal. Dar i se poate aplica acelasi "tratament".
|
||||
|
||||
![]()
Si pentru ca pe langa toate ineptiile pe care le-a debitat, din ce am citit superficial, nu am vazut sa i se raspunda la "micimea" pacatului desfranarii, prin sexul inainte de casatorie vreau sa fac o mica precizare. Bine, in afara de faptul ca in mintea lui el era in masura sa categorisesca dupa gravitate pacatele si in aceasta categorisire desfranarea era un pacat micut (asta dupa ce pagini intrebi a sustinut ca nu este pacat deloc).
Da, orice pacat se poate ierta. Dar exista o conditie esentiala pentru iertarea oricarui pacat: pocainta. Pocainta presupune parere de rau si indreptare. Dar cum poti sa spui ca te-ai pocait si ca iti pare rau daca aflat in aceeasi situatie ai repeta pacatul? Cum sa spui ca te-ai pocait si iti pare rau daca tu ii sfatuieti pe altii sa faca acest pacat?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar faci referire la "tratament" si te mai crezi si subtil pe deasupra ... ha, ha, ha. Lucian, citate din Sfintii Parinti ai, ca de parerile tale m-am cam saturat ? Last edited by CosteaN; 12.05.2014 at 18:49:43. |
|