![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Si pentru ca pe langa toate ineptiile pe care le-a debitat, din ce am citit superficial, nu am vazut sa i se raspunda la "micimea" pacatului desfranarii, prin sexul inainte de casatorie vreau sa fac o mica precizare. Bine, in afara de faptul ca in mintea lui el era in masura sa categorisesca dupa gravitate pacatele si in aceasta categorisire desfranarea era un pacat micut (asta dupa ce pagini intrebi a sustinut ca nu este pacat deloc).
Da, orice pacat se poate ierta. Dar exista o conditie esentiala pentru iertarea oricarui pacat: pocainta. Pocainta presupune parere de rau si indreptare. Dar cum poti sa spui ca te-ai pocait si ca iti pare rau daca aflat in aceeasi situatie ai repeta pacatul? Cum sa spui ca te-ai pocait si iti pare rau daca tu ii sfatuieti pe altii sa faca acest pacat?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar faci referire la "tratament" si te mai crezi si subtil pe deasupra ... ha, ha, ha. Lucian, citate din Sfintii Parinti ai, ca de parerile tale m-am cam saturat ? Last edited by CosteaN; 12.05.2014 at 18:49:43. |
|