![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stim acest concept.Este conceptul cultelor, miscarile pagane. Ezoterism, yoghism, si cate si mai cate care slavesc femeia cu barba. |
|
|||
|
|||
![]()
Evanghelia după Luca
Cap. 17 "21. Și nici nu vor zice: Iat-o aici sau acolo. Căci, iată, împărăția lui Dumnezeu este înăuntrul vostru." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Logic.
|
|||
|
|||
![]()
Citez din biblie doar ca să arăt că creștinii sunt anti hristos.
|
|
|||
|
|||
![]()
Habar nu aveti de nimic, dar vorbiti! Sa va limitati la filosofiile alea de doi lei, ca mai mult nu are rost!
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu cam esti anti-inteligent =))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cap. 17 "21. Și nici nu vor zice: Iat-o aici sau acolo. Căci, iată, împărăția lui Dumnezeu este înăuntrul vostru." Că tu îmi spui că sunt anti inteligent, arată ceva doar despre tine - pentru că ți-am demonstrat că ești în contradicție cu biblia |
|
||||
|
||||
![]()
Și tu ești d'ăla de interpretează Scriptura după propria ureche sau, după caz, interes?
|
|||
|
|||
![]()
după propria inteligență. Nu am nevoie de un alt idiot să îmi interpreteze
Să îți interpreteze altul scriptura e ca și cum mănâni mâncarea mestecată de alții. Și asta fac creștinii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()