Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.05.2014, 09:54:50
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit mersul la vot !

mersul la vot e o datorie sacra, castigata prin sangele eroior-martiri din 89 ,iar noi ca cetateni responsabili trebuie sa uzam din plin de acest drept !!!
eu unu, am fost la aproape toate alegerile din anii 90 incoace, si cred ca aproape nu am ratat nici o sesiune de alegeri !!!
Mi unuia imi place sa ma aflu acolo cu stampila in mana, si chiar simt un moment solemn,cel in care eu ca cetatean ma simt important,e ca si cand as ava in mana painea si cutitul,pentru cateva clipe rapid trecatoare,e adevarat,dar e !!!

Cei care sustin boicotarea alegerilor sunt ori niste interesati politic in asta, ori niste tembeli !!!

E falsa conceptia ca toate partidele sunt corupte deoarece in orice partid exista si oameni de bine (poate in planul al n-lea,dar exista !!!) care pot sa-i inalture pe cei aflati in planul intai !!!
Apoi,daca nu-ti convin partidele mari si cunoscute, pline de corupti,nu ai decat sa legi Partidul verde ecologist, sau Partidul anonimilor discreti...sau alte genuri de partide de care nu a auzit nimeni ! Si sa faci asa tocmai in speranta ca in aceste paride vor fi oameni mai diferiti si mai altfel,decat marea masa a politicienilor de la putere sau cunoscuti !!!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ciocolota ROM si noul ei aspect Delirul Generalitati 45 06.10.2010 05:25:01
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo flying Teologie si Stiinta 0 17.07.2010 08:09:32
De ce toate acele activități grotești... ca aspect Bunl Despre Biserica Ortodoxa in general 8 10.01.2010 18:26:35
Implicarea sociala a Bisericii iosif Despre Biserica Ortodoxa in general 52 05.03.2008 18:10:19
politica nicoletajuravle Generalitati 76 20.05.2007 18:00:26