Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Spiritualitatea ortodoxa

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.05.2014, 13:32:52
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

^poti sti cu certitudine ca ceva faci gresit, atunc cand au si alti de suferit, iar in cazul asta, n-a suferit nimeni.
In schimb criminalul a lasat familii cu grave suferinte.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pentru ca latura divina este inexistenta si in viata ta.

Pentru acei "unii" care nu cred in Hristos, ca tine, imediat sar la gatul preotului, ca el e pacatos pentru ca si preotul este.
Dar ei nu se uita la Hristos, pentru ca nu-l cunosc.
Ei cunosc doar latura sociala, umana, a bisericii, altceva nici nu-i intereseaza de fapt.

Exact ce spuneam, preotul - caz social.
Dumnezeu? Un concept.

Dar pe tine asa te-o invatat mama ta?
Uita-te ce face seful tau si fa si tu la fel?
N-ai un sistem moral, nu stii ce e bine si ce e rau, doar instinctul de turma?

Cazuri sociale, doar traim in societate; altfel, fiecare am sta pe-un varf de munte, singuri. Normal ca ma iau de ce se intampla in societate, pentr ca acolo traiesc; nu-s pustica.
Tu cazurile sociale le vezi fizic, nu pe Dumnezeu. Te raportezi diferit la societate, si te raportezi diferit la Dumnezeu.
Tu vezi in ce normalitate traim? Tu ai impresia ca nu esti afectat de "normalitatea" in care traim? Copiii tai n-o sa fie afectati? Degeaba are copilul parinti care il invata ce trebuie (si eu am fost invatata ce trebuie), pentru ca, copiii cresc si observa diferite lucruri in jur si pot fi corupti de lume, doar traiesc in lume, nu intr-un glob se cristal. Copilul o savada cine ne conducetara, o savada cine ne conduce scolile, o sa vada cine ne conduce Biserica, si o sa traga niste concluzii. Asta in cazul in care o sa i se permita sa ganeasca de unul singur si n-o sa-l constranga parintii sa faca aia si ai'lalta si sa creada aia si ai'lalta doar pentru ca asa cred ei ca e bine sa doar pentru ca ei nu au avut sansa aia. Fiecare individ e diferit si asa ar trebui sa si ramana asta. De aia cati suntm, atatea idei, pareri, credinte etc. exista.
Reply With Quote