![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma voi retrage acum din nou spre partea teoretica a lucrarii mele, dar macar o data pe zi sper sa pot posta/raspunde celor prezenti pe forum, dar nu polemicilor :) Astept raspunsurile din formulare... O zi buna in continuare si spor in activitatile pe care le intreprindeti! |
|
||||
|
||||
![]()
Eu l-am completat. N-o spun pentru a iesi in evidenta, ci pentru a-i determina si pe altii sa spuna "ce-i doare"! Bine-ar fi daca ar fi luat cu adevarat in serios si nu completat de complezenta, sau - mai grav - la bascalie!...
Doamne-ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc tuturor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La ce misiune te referi ? In ce consta aceasta misiune ? Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tare ma tem insa ca tu nu faci parte dintre ortodocsi, iar asta constituie o reala problema!
|
||||
|
||||
![]()
De altfel, mi se pare că întrebările pe care oaie_cugetătoare i le pune lui Bogdan sunt cam cele la care cel din urmă așteaptă răspuns de la noi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg la ce discretie te referi ? Adica ?
Citat:
Citat:
Iar cine raspunde la intrebari (indiferent in ce scop se pun) face parte din ortodocsi ? Nu inteleg, explica-ti logica. PS: paradoxal raspunsurile la eventualele probleme contemporane , sunt date deja de Dumnezeu in Evanghelii, apoi in sfaturile Sfiintilor Parinti cat si in modurile in care Sfintii Parinti si-au trait viata pe acest pamant. Nu cumva omul doreste alte moduri de rezolvare , a problemelor sale , deoarece nu-i place solutia pe care Dumnezeu o ofera ? Nu cumva omul doreste o alta cale de rezolvare a problemelor sale ? Nu cumva este ceva de genul :"Doamne Ajuta-ma, dar nu dupa voia ta, ci dupa placul meu ? " Last edited by oaie_cugetatoare; 26.05.2014 at 17:40:29. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
rezolve ? Un fel de figura mesianica ? Sau cum ? |
|