![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu l-am completat. N-o spun pentru a iesi in evidenta, ci pentru a-i determina si pe altii sa spuna "ce-i doare"! Bine-ar fi daca ar fi luat cu adevarat in serios si nu completat de complezenta, sau - mai grav - la bascalie!...
Doamne-ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc tuturor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La ce misiune te referi ? In ce consta aceasta misiune ? Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tare ma tem insa ca tu nu faci parte dintre ortodocsi, iar asta constituie o reala problema!
|
||||
|
||||
![]()
De altfel, mi se pare că întrebările pe care oaie_cugetătoare i le pune lui Bogdan sunt cam cele la care cel din urmă așteaptă răspuns de la noi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg la ce discretie te referi ? Adica ?
Citat:
Citat:
Iar cine raspunde la intrebari (indiferent in ce scop se pun) face parte din ortodocsi ? Nu inteleg, explica-ti logica. PS: paradoxal raspunsurile la eventualele probleme contemporane , sunt date deja de Dumnezeu in Evanghelii, apoi in sfaturile Sfiintilor Parinti cat si in modurile in care Sfintii Parinti si-au trait viata pe acest pamant. Nu cumva omul doreste alte moduri de rezolvare , a problemelor sale , deoarece nu-i place solutia pe care Dumnezeu o ofera ? Nu cumva omul doreste o alta cale de rezolvare a problemelor sale ? Nu cumva este ceva de genul :"Doamne Ajuta-ma, dar nu dupa voia ta, ci dupa placul meu ? " Last edited by oaie_cugetatoare; 26.05.2014 at 17:40:29. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
rezolve ? Un fel de figura mesianica ? Sau cum ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu e dorit topicul cereti Staff-ului inchidrera lui Daca nu va intereseaza parasiti topicul si orientati-va spre ceva mai atractiv Daca ramaneti pe topic, nu transformati topicul deschis de mine cu cele mai bune intentii intr-un mediu de polemici si balacareli. Sa nu fim mai farisei decat carturarii.... multumesc celor care au decis sa participe la studiul de fata.... sunt cateva raspunsuri impresionante. ma bucur sa „cunosc” astfel de oameni fie si in spatele anonimatului..... o zi buna tuturor |
|