![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Frate, eu am dorit doar o discuție în privința unor Învățături Bisericești în Lumina Cuvîntului lui Dumnezeu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Lumina nu patrunde cu forta in mintile inchise.
"Invataturi Bisericesti" - la ce te referi?
|
|||
|
|||
|
Ok cateva din invataturile de care-am auzit si care nu sunt conform Bibliei.
1 Biserica Ortodoxa Cultul: Moastelor,Icoanelor Sarbatori: Craciunul, Pastele, diferiti Sfinti Cele 4 posturi, post Negru etc. 2Biserica Catolica Puterea de a ierta pacatele exercitata de Papa Fecioara Maria -fara pacat La fel Icoane, moaste etc Sarbatori asemanatoare cu Biserica Ortodoxa 3 Bisericile Neoprotestante Ramane sa adaugati dumneavoastra ceea ce nu este in conformitate cu Biblia Last edited by Lucian494; 28.05.2014 at 17:55:41. |
|
|
||||
|
||||
|
Da' peste partea aceea în care Mântuitorul ne promite că Sfântul Duh va veni și ne va învăța, de ce sări?
|
|||
|
|||
|
nu înțeleg ce vrei să spui...poate ai greșit topicul...eu am pus în evidență învățăturile care nu mi se par a fi în conformitate cu Biblia...ceea ce spui tu e un lucru adevărat iar noi am fost Pecetluiți cu Duhul Sfînt în momentul în care l-am mărturisit pe Isus Hristos ca unic Domn și Mîntuitor.
|
|
|
||||
|
||||
|
Vreau să spun că nu numai ce scrie-n Biblie este adevăr revelat. Ci, pentru un ortodox (și chiar și pentru catolici până-n 1054), și ceea ce e-n Sfânta Tradiție, inspirată de Sfântul Duh. Așa cum ne-a spus Domnul.
|
|||
|
|||
|
Din cîte am înțeles faceți referire la prorocie.Faptul că Duhul Sfânt a vorbit prin intermediul unor oameni de-a lungul istoriei în privința unor anumite lucruri este just.
Ceea ce este important este că toate prorociile trebuie să fie în perfectă armonizare cu ceea ce Dumnezeu a vorbit prin Duhul Sfânt profeților prorocilor apostolilor și cel mai important trebuie să fie în armonizare cu ceea ce Isus Hristos a învățat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Asta e credința sectară care vorbește împotriva botezului pruncilor.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu se vorbeste de nici un Botez de nici o Mirungere nimic sau poate greșește Biblia...mda așa credeam și eu învățături omenești. Dacă un hindus crede si-L mărturisește pe Hristos nu mai e hindus e creștin. Chiar nu înțeleg ce încercați să spuneți. Cum să fie și hindus și creștin? |
|
|