Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.06.2014, 10:17:06
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Minimul e in acte, ca peste tot. In mana iau 1500 lei la un program de 10 ore de luni pana vineri. Insa pt mine e totusi obositor, chiar dc banii imi ajung, mi se par ok, dar al meu totusi sustine ca un manager ar tb sa ia mai multi bani, macar 2000 lei, atata timp cat afacerea merge, si nici sa nu-si rupa carca si sa-si epuizeze nervii cu toti idiotii.
In bucuresti da, teoretic ar trebui sa fie mai multi bani.
Dar stiu manageri de ditamai magazinul, firma mare, nationala, si cu vreo7-8 oameni in subordine care nu iau mai mult de atat in provincie.
Nu incerci sa ceri o marire sau macar o actualizare anuala in raport cu inflatia?
Vechi 05.06.2014, 11:06:59
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
In bucuresti da, teoretic ar trebui sa fie mai multi bani.
Dar stiu manageri de ditamai magazinul, firma mare, nationala, si cu vreo7-8 oameni in subordine care nu iau mai mult de atat in provincie.
Nu incerci sa ceri o marire sau macar o actualizare anuala in raport cu inflatia?
Pe timp de vara cand merg bine vanzarile iau 1600. Totul depinde strict de vanzare, altfel de unde bani? Sunt magazine si cabinete unde merge mult mai prost, snt incasari si implicit salarii mai mici, iar managerii, fie ca-s angajati sau patroni, nu zic neaparat ca-s mai prosti, dar sunt mai putin interesati sau isi vad doar propriul interes imediat si dupa ei, potopul. Si ceilalti angajati, la fel. Pe mine insa m-au invatt de la inceput ca daca vreau mai multi bani trebuie sa produc mai mult, si sa-mi gestionz munca ca pe propria afacere, si eu zic ca m-au invatat bine, totusi.
Reply With Quote
Vechi 05.06.2014, 11:55:34
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Pe timp de vara cand merg bine vanzarile iau 1600. Totul depinde strict de vanzare, altfel de unde bani? Sunt magazine si cabinete unde merge mult mai prost, snt incasari si implicit salarii mai mici, iar managerii, fie ca-s angajati sau patroni, nu zic neaparat ca-s mai prosti, dar sunt mai putin interesati sau isi vad doar propriul interes imediat si dupa ei, potopul. Si ceilalti angajati, la fel. Pe mine insa m-au invatt de la inceput ca daca vreau mai multi bani trebuie sa produc mai mult, si sa-mi gestionz munca ca pe propria afacere, si eu zic ca m-au invatat bine, totusi.
Si obtii mai mult? Adica ai un procent stabilit din vanzari?
Vechi 05.06.2014, 12:21:07
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si obtii mai mult? Adica ai un procent stabilit din vanzari?
Nu am un procent stabilit din vanzari, dar sefa mea e o buna econoama si stie exact cat isi permit sa imi dea. In alte parti e mare tzeapa cu procentul. Adica, ti se promite, dar conditionat de anumite targeturi, tu iti faci niste calcule, si apoi constati ca nu se potrivesc si iei fix praful de pe toba:-) . Nu stiu cat de legal acst mod de plata, de aceea nu prea am vazut reglementat in nici un contract treaba asta. Asa ca ramane la libera intelegere ( adica daca nu ti s da, n-ai cui sa te plangi:-)dc nu e prevazut in nici un contract; chiar daca si tu ai muncit mai multe ore decat scria in contract, "spaga"ta, cum poti dovedi???). E cam ca in concubinaj, aceeasi promiscuitate:-) .

Last edited by fallen; 05.06.2014 at 12:28:21.
Reply With Quote
Răspunde