![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ti-am mai spus si pe alt topic, nu poti face din exceptie regula nici argument pentru a rasturna ordinea naturala a lucrurilor.
|
||||
|
||||
![]()
Alin, nu-s exceptii; au inceput sa fie regula, iar exceptia sunt ceilalti mai nou;
fi si tu putin atent in jurul tau; daca lucrezi intr-o istitutie unde bataile si alcolismul sunt la ordinea zilei, si zilnic, dar zilnic sunt cazuri noi, uneori chiar si zeci, nu mai bagi mana in fac ca alea-s exceptii... Mergi intr-o scoala si intreaba elevii din 5 clase de liceu, cati mai au pariniti impreuna, si intreaba-i apoi ce simt ca s-au despartit parintii; un numar mai mare decat crezi o sa-ti zica ca parintii le sunt despartiti si ca macar se bucura ca au scapat de batai sau scandaluri; mergi si vorbeste cu un psiholog scolar despre aceleasi lucruri, uite-te in jur la oameni si observa daca chiar vrei sa vezi cum stau lucrurile; uite-te cum se poarta parintii cu copiii lor, si invers; e haos total... Doar observa, apoi hai inapoi si zi-mi ca alea-s cazuri de exceptie si ca nu-i o regula sa fie asa. Nu e normal sa fie asa, asta-i alta problema...dar lucrurile stau diferit din pacate
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]()
Au incepand de cand?
De azinoapte la ora 11? Si de unde stii ca e regula? Ai facut un studiu statistic dupa toate regulile? Zeci de cazuri noi, zilnic, adica zeci de mii de cazuri NOI in fiecare an? Raportate la ce populatie? A, sa ma duc eu sa-ti fac studiul? Poti discuta putin mai serios sau iti place sa arunci cu vorbe pentru a justifica o cauza pierduta?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Alin, ai tu o statistica mai buna? Nu este statistica, dar cand lucri intr-un lo0c unde asemenea cazuri sunt cu zecile la ordinea zilei, incepi sa te intrebi daca nu cumva asta e deja regula si nu exceptia;
Si da, statistica serioasa in romania nu se face, la fel cum nu se fac multe lucruri serioase.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]()
"Alin, ai o statistica mai buna decat fanteziile mele?"
Cred ca nici o statistica e oricum mai buna.. Ba se face statistica dar nu in toate ariile. Sunt studii despre alcoolism, n-am timp sa le caut acum. SI mai ales, subiectul topicului e cu totul altul.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 07.06.2014 at 22:25:02. |
|
||||
|
||||
![]()
Consider acest thread nefolositor unui crestin.
Femeia crestina nu este feminista,nu uraste barbatii la fel cum si crestinii nu sunt misogini si nu uarsc femeile sau le considera niste animale inferioare! Problema secolului nu este feminismul ci ateismul,concentrati-va pe asta!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Cauta frumos statistici despre familii destramate si femei batute de soti, sa te crucesti, Alin. Sau alea nu-s facute calumea?!
Ca sa revin la topic, sunt femei care sunt considerate feministe pentru ca vor egalitate de sanse la locul de munca sau egalitate in familie, in gospodarie. Nici mie de exempolu nu mi sepre corect ca, intr-o familie cu 3-4- copii femeia sa si aiba un loc de munca si sa si ocupe singura de gospodatie; pur si simplu nu mi se pare corect; si cum in ziua de azi nu prea se poate sa aiba ambii sot loc de munca pentru ca nu ai cum sa traiesti altfel, mi s-ar parea normal sa isi imparta si treburile in gispodarie... Gresesc asa tare in asta? Ete pentru chestia asta am fost facuta si eu feminista, desi nu urasc barbatii si nu i-am urat niciodata; de fapt, eu nu urasc pe nimeni in general...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este expresia ideii ca femeia nu e destul de buna, egala cu barbatul, decat daca isi neaga rolul de mama si sotie si face ceea ce si barbatul face. Si cred ca ateismul a dus la aceasta confuzie care nu este, cred, intamplatoare si probabil nici macar o simpla confuzie. Atacand femeia sub minciuna ca i s-ar oferi un loc mai sus in societate, si barbatul cade sub demnitatea sa.
|
||||
|
||||
![]()
Pai, intre acestea doua, este o legatura mai mult decat stransa. Sunt erori inseparabile!