![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Mâine, 7 iunie (sâmbătă), din nou, ca replică la „parada gay”, Noua Dreaptă organizează marșul pentru normalitate, împotriva căsătoriilor și adopțiilor homosexuale, începând cu ora 11, la Piața Victoriei din București.
Se estimează că vor fi prezenți circa 300 de oameni, în timp ce la marșul de susținere a homosexualilor se estimează 500. Îmi pare foarte mic numărul celor care susțin normalitatea și îmi pare rău că Biserica nu cheamă credincioșii să participe la acest marș în număr mare. Este păcat ca de lucrul ăsta să se ocupe doar o mică organizație, pe care presei îi vine foarte ușor să o marginalizeze, calificând-o ca fiind extremistă. |
|
|||
|
|||
![]()
IN ZIUA IN CARE VA FI VOTATA LEGEA PENTRU HOMOSEXUALI...
https://www.youtube.com/watch?v=BPLfoLACsu8 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La Iasi au fost cel putin 8.000 de persoane la marsul ptr viata si normalitate. Oamenii au avut pancarde cu familia nomala. Nu au zis nimic de homosexuali sau asa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
se afirme profitand de faptul ca majoritatea populatiei este impotriva homosexualilor.Ei incearca sa faca dintr-un protest la normalitate, o doctrina politica.Sa nu uitam ca doctrina lor este neo-fascista. Doctrina neo-fascista este sprijinita in Europa, prin intermediul societatilor ocultiste, care culmea tot ele promoveaza homosexualitatea. Il ia pe A si il puna sa se bate cu B , ca din conflictul dintre A si B sa castige C.Unde C = cel din umbra, care este marele papusar. BOR face o chestie inteleapta, sa nu se bage, pt ca si BOR stie chestiile astea mult mai bine decat noi. Muuuult mai bine si mai muuuult. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca stie, dar sigur stie sa citeasca. Probabil ai urmarit doar primele secunde, documentarul are traducere (de fapt nu e facut de rusi, ci de italieni, daca am vazut bine).
|
|
|||
|
|||
![]()
A da, trebuia sa dau din setari la youtube. Scuzati.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Voi nu credeti ca, atata timp cat doi oameni isi dau acordul, si nu deranjeaza pe nimeni, sa poata sa traiasca impreuna si sa faca ce vor?
Adica da, paradele, si expunerile mi se par o tampenie, dar pana la urma faptul ca doua persoane de acelasi sex aleg sa traiasca impreuna este alegerea lor. Da, poate il consideram un pacat, dar nu trebuie sa ne intereseze pe noi ce fac altii. Trebuie mai intai sa ne vedem pacatele noastre. Cum a zis si Iisus "Cine este fara de pacat, sa arunce primul piatra." Pozitia oricui ar trebui sa fie "nu ma intereseaza atata timp cat respecta legea, si nu ma deranjeaza". |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nasterea bisericii ortodoxe | dobrin7m | Istoria bisericii | 1 | 24.01.2012 23:10:19 |
Ierarhia bisericii ortodoxe | Anton79 | Biserica Ortodoxa Romana | 12 | 16.07.2010 22:27:43 |
...Infiltratiile in cadrul Bisericii Ortodoxe... | praxis | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 38 | 18.12.2008 23:01:52 |
Reformarea Bisericii Ortodoxe Romane | Atena | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 22.11.2008 19:14:48 |
Despre tainele Bisericii Ortodoxe | strajeru | Secte si culte | 0 | 26.11.2007 01:39:33 |
|