![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
@Cristi93, in principiu tu vii sa ne vorbesti de incercarea prin care treci, dar de la bun-inceput trebuie sa accepti greselile pe care le faci (raportandu-ne doar la micul tau mesaj).
Citat:
Citat:
"Dumnezeule milostiv fii mie păcătosului. · Dumnezeule, curățește-mă pe mine păcătosul. · Cel ce m-ai zidit, Dumnezeule miluiește-mă. · Fără de număr am greșit, Doamne iartă-mă." Ai sa vezi dupa un timp ca nimic din exterior nu te mai atinge, nu pentru ca devii mai indiferent sau egoist, ci fiindca simti ca toate iti apar cu un scop si sunt ingaduite de acel Dumnezeu (pus acum de tine usor sub semnul intrebarii), care te iubeste si iti vrea numai binele si numai ceea ce iti este de folos! Durerile in piept, pot fi de alta natura, de la schimbari biologice in organismul tau, pana la extenuarea anumitor organe, stres, sau carente (calciu, magneziu, fier, vitamine, etc), sau exces de cafea (in special ness). Daca sunt insotite de senzatie de sufocare, consulta urgent medicul cardiolog. Totusi, ai mare grija sa nu-ti induci tu aceasta stare, prin temeri inutile. Dumnezeu ESTE "acolo sus", si ne iubeste pe toti la fel. Increde-te in El mai mult decat in gandurile rele, si linistea sufleteasca se va asterne pe nesimtite, chiar si atunci cand ai de dat examene grele. Crede-ma ca stiu ce spun! Dumnezeu nu se lasa asteptat si nu ramane nimanui dator. Dar e mare nevoie de atitudinea ta, care nu trebuie sa fie... extrema, ci buna, blanda, curata si smerita. Tu nu faci, practic nimic, pentru Dumnezeu, fiindca El nu are nevoie nici de postul nostru, nici de rugaciunile noastre, nici de canoanele noastre, oricare ar fi ele. Tu, ca oricare dintre noi, trebuie sa faci pentru sufletul tau si sa fii intotdeauna un bun exemplu pentru ceilalti, in fata lui Dumnezeu, dar cu smerenie, nu cu mandrie. Si-atunci vei ajunge sa spui precum proorocul David: "Gustati si vedeti, ca bun este Domnul!" Doamne-ajuta!