![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu cred ca sunt multi barbati care sa-i bage pe gat sotiei anticonceptionale :)) Pai, conform Bibliei "femeile n-au voie sa invete pe altii", dar comunismul, ateismul, feminismul si alte curente impotriva crstinatatii au dus la aceasta situatie care este neconforma cu ortodoxia, si deci un pacat.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hai, zau? Daca nu sti tu, nu inseamna ca nu sunt; nu zic toti, dar sunt; si sa nu ma ia careva ca aia-s exceptii, ca n-are sens... Decizia avortului e si a barbtului; de mai multe ori e a barbatului decat a femeii; din fruca de barbat sau din frica de divort femeile avorteaza la insistentele barbatului; ca sa nu zic de adevaratele exceptii, aia care le lovesc pe femei in asa hal incat sa piarda copilul si care nu se opresc pana nu-s siguri ca femeia a pierdut copilul; nu-s femeile usi de biserica, dar nici barbatii nu-s mai prejos. Hai sa dam vina pe regimurile politice si pe alte magarii decat sa dam vina pe oameni; doar e mai simplu, nu? Cine a adoptat regimurile politice, ateismul, feminismul si altele, nu oamenii? De ce nu faci ceva impotriva chestiei asteia, daca esti impotriva? Nu cred ca esti singurul... faceti ceva daca nu va convine, daca nu e bine, daca e neconform cu ortodoxia. Asa e usor sa ne plangem. Uite, nici mie nu imi place feminismul, dar ce pot sa fac? Cu cine sa ma aliez sa schimb macar in parte gandirea asta? Am cu cine? Se baga cineva? Nu, toti stam si comentam pe forumuri (nu e singurul forum cu acest topic) si n-avem puterea sa facem nimic. Dupa gandirea asta femeile n-au voie nici sa faca scoala, nici politica, nici inginerie, nici multe altele; te pomenesti ca nici agricultura, ca e "munca de barbat". Sunt de acord cu egalitatea in anumite puncte si atat. Egalitate la sansa de a studia, egalitatea in sensul ca femeia sa nu ii fie sotului pe post de sclava moderna cum ar vrea unii anti feministi, egalitate de decizie privind familia si lucrurile importante (in sensul ca cei 2 soti sa se sfatuiasca, apoi sa se ia decizia, nu sa ia barbatul sau femeia de capui lui/ei deciziile si mai sunt cateva aspecte tot in genul asta care nu imi vin in minte.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
1.Dreptul femeii de a avea control asupra propriului ei trup este un principiu esențial al drepturilor civile și a societății moderne și contemporane.
2. Ce considerati gresit in al doilea paragraf ? 3. Sunteti femeie ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Femeile sunt de multe ori obligate de barbati sa avorteze. Nu neaparat comunismul sau ateismul au dus la realitatea in care femeile sunt obligate sa lucreze , totul a inceput in al doilea razboi, cand femeile au muncit in fabrica pentru ca barbatii erau la razboi si nu avea cine sa fabrice munitia de razboi. |
|