![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite ce zice psalmistul: "Că o mie de ani înaintea ochilor Tăi sunt ca ziua de ieri, care a trecut și ca straja nopții." Ps. 89:4 Poate macar atat poti sa-ti dai seama ca nu se refera neaparat la perioada de fix o mie de ani ci foarte bine si la o mie de ori pe atat. 2. N-am zis nimic de vreo maimutza, dar nu cred ca esti prea departe de ea ca sa pricepi asta. Citat:
Dar ce sa-i faci, avem si noi sectarii nostri, care prefera sa-si vada fanteziile in scrieri sfinte.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 10.06.2014 at 23:25:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa nu ramai fara intelegere, la Dumnezeu nu exista timp, dar in creatie exista. Altfel ai confuzia panteismului. daca vrei citeste si talcuirile ortodoxe, nu doar cele din alte culte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar eu sunt aproape sigur ca nici tu nu ai inteles ce scrie acolo. DEci tocmai tu ai nevoie sa citesti talcuirea, daca nu ma crezi pe mine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie să se știe că luna a fost făcută de creator lună plină, adică așa cum este în a cincisprezecea zi, căci trebuia să fie desăvârșită. După cum am spus, soarele a fost creat în a patra zi, deci luna a luat-o înaintea soarelui cu unsprezece zile. Căci din ziua a patra până în ziua a cincisprezecea sunt unsprezece zile. Daca mai este cineva care sa intrepreteze ca "zilele" Facerii au fost de fapt etape care au durat miliarde de ani ... este evident ca acela e ori catolic, ori protestant, ori ateu, ori habarnist. Sfintii Parinti mereu cand au spus "zi" s-au referit la o zi de 24 de ore ... este evident, ca pe vremurile acelea nu existau teoria Big-Bang si miliardele de ani nici macar ca ipoteze. Last edited by AlbertX; 11.06.2014 at 13:05:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
E foarte clar ce spune acolo, dar tu nu intelegi sau te prefaci ca nu intelegi alte citate si mai clare din sfinti, nu stiu de ce te intereseaza ce spun sfintii, tu ai sfintii tai pe care ii crezi orbeste.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu pot sa inteleg daca faci pe prostul (defect de caracter) sau chiar astea sunt limitele intelectului tau.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Macar ateii si cei care sustin evolutionsimul teist, inclusiv abaa.. nu spun ca ei sustin ca e conceptia ortodoxa, cum o faci tu. Spune ca nu esti de acord cu intelegerea ortodoxa, cu sfintii, si ca tu aderi la o ratacire nascuta in afara ortodoxiei si nu vrei sa o lasi. Si nu mai e nicio problema. |
|
|||
|
|||
![]()
Oricum ortodocsii sunt un fel de protestanti ai religiei iudaice.
![]() |
|