![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Iisus Hristos nu se lasă descoperit, îl descoperi prin fel de-a fi... El te vede și te ia! Nu tu, un neoprotestant nenorocit inventând fiind gaura la macaroană și invadând credința albastră îl descoperi...! treaba ta, ia-ți-l pe predicatorul tău și du-l acasă.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|
|||
|
|||
|
Sa vrei sa indrepti pe altii e semn de mandrie sa doresti indreptarea altora si sa te bucuri de ea ca de a ta e semn de dragoste crestineasca.De fiecare data cand cer indreptare pentru mine apoi cer sa nu fie lipsiti nici ceilalalti de binele aceasta desi stiu ca asta depinde de omul respectiv.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by leonte; 25.06.2014 at 23:29:34. |
|
|
|||
|
|||
|
Nu suntem entitate cu raul , e doar un praf pe noi , suntem ai Duhului Bun care e si rapitor asa ca sa fim cu nadejde
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu încă încerc să-L găsesc, problema e că nu ma pot lăsa de fumat. Am încercat de sute de ori.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
E drept ca nadejdea ne deschide spre actiunea Duhului Cel Bun, dar in fata lui Dumnezeu nu este decat + sau -, nu este neutru, asa ca daca n-am fi entitate cu raul(dupa cum ti se pare tie) am fi binecuvantati non-stop, ceea ce chiar si prin staruinta e pentru mine un vis prea frumos in realitatea acestei lumi. Omul nu e in stare de iubire daca Ea, IUBIREA lui Dumnezeu, n-ar locui in noi, iar asta chiar este o binecuvantare, datorata numai lui Dumnezeu, Care ne imbunatateste inima ca sa nu-I refuzam actiunea Duhului Sau. Citat:
Ai incredere in El, nu in tine.
|
||||
|
||||
|
In aceste conditii, ma tem ca neoprotestantul are cu mult mai multe sanse la mantuire, chiar daca, in opinia noastra, nu merita... "nenorocitii"... Oare de ce ma duce gandul la toti "bunii" care au trecut pe langa omul jefuit si ranit, iar cel caruia i s-a facut mila a fost un... samaritean... "nenorocit". Prea multa ura intr-un suflet pretins ortodox? Nu ca asta ar conta pentru noi, dar ma gandeam si eu... de ce n-are ursu', coada!...
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
||||
|
||||
|
Cine -o spus doruui dor, ăla n-o fost un cuvăntușor, e bine.;. ca la lume-s de poveste
|
|