![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Normal, că d'aia-s presupuneri.
![]() Altfel erau certitudini. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Te-ai gandit la intrebarea pusa de mine? Inca astept un raspuns, o mai pun odata poate indrazneste si altcineva: De ce izotopii cu timp de injumatatire de sub 1...200 mil ani nu s-au gasit pe Pamant, in timp ce toti ceilalti, cu timp de injumatatire mai mare, sunt prezenti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Despre erorile si lipsa de logica in
Datarea radiometrica, explicatii date de Profesorul de Matematica-Fizica, Gheorghita - https://www.youtube.com/watch?v=t95XZe5IXqw Daca stabilim de comun acord ca 2+2=5 , atunci va rezulta ca 4+4=10 , desi matematic este logic, suntem intr-un cerc vicios .... este evident ca acest principiu aparent logic este folosit si in datarea radiometrica, se presupun cunoscute niste necunoscute ... ![]() Cauza dezintegrarii spontane permanente nu este cunoscuta si nici verificabila. Last edited by AlbertX; 25.06.2014 at 09:58:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Daca 2+2=5 => 4+4=10 ? Intelegi asta ? Dar este corect, are legatura cu realitatea ? Cam la fel e cu datarea si miliardele de ani ... Last edited by AlbertX; 26.06.2014 at 22:09:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce inseamna profesori mai renumiti ? Un taran cu 4 clase daca vine si demonstreaza ceva atunci ala e adevarul. Deocamdata nimeni nu a demonstrat mai nimic pentru ca nu se poate demonstra. Nici cu privire la varsta pamantului/universului, nici cu privire la evolutia vietii. Unul din putinii care incearca sa demonstreze ceva dpdv stiintific este Richard Lenski. Aia e stiinta, ce face el. Restul sunt speculatii in care ni se cere sa ne imaginam ce s-ar putea intampla.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Apreciez un raspuns scurt si la obiect, multumesc de participare.
|
|