Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.06.2014, 06:49:23
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Normal, că d'aia-s presupuneri.
Altfel erau certitudini.
Vechi 25.06.2014, 09:46:08
t4ilgunn3r's Avatar
t4ilgunn3r t4ilgunn3r is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Normal, că d'aia-s presupuneri.
Altfel erau certitudini.
Te-ai gandit la intrebarea pusa de mine? Inca astept un raspuns, o mai pun odata poate indrazneste si altcineva: De ce izotopii cu timp de injumatatire de sub 1...200 mil ani nu s-au gasit pe Pamant, in timp ce toti ceilalti, cu timp de injumatatire mai mare, sunt prezenti?
Vechi 25.06.2014, 09:51:46
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Implicit

Despre erorile si lipsa de logica in

Datarea radiometrica, explicatii date de Profesorul de Matematica-Fizica, Gheorghita - https://www.youtube.com/watch?v=t95XZe5IXqw

Daca stabilim de comun acord ca 2+2=5 , atunci va rezulta ca 4+4=10 , desi matematic este logic, suntem intr-un cerc vicios .... este evident ca acest principiu aparent logic este folosit si in datarea radiometrica, se presupun cunoscute niste necunoscute ...

Cauza dezintegrarii spontane permanente nu este cunoscuta si nici verificabila.

Last edited by AlbertX; 25.06.2014 at 09:58:31.
Vechi 26.06.2014, 18:38:04
t4ilgunn3r's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Despre erorile si lipsa de logica in

Datarea radiometrica, explicatii date de Profesorul de Matematica-Fizica, Gheorghita - https://www.youtube.com/watch?v=t95XZe5IXqw

Daca stabilim de comun acord ca 2+2=5 , atunci va rezulta ca 4+4=10 , desi matematic este logic, suntem intr-un cerc vicios .... este evident ca acest principiu aparent logic este folosit si in datarea radiometrica, se presupun cunoscute niste necunoscute ...

Cauza dezintegrarii spontane permanente nu este cunoscuta si nici verificabila.
Acum mi-am facut timp sa vad clipul; pe asta l-ati pus ca sa il faceti de ras sau cum, ca n-am inteles?
Vechi 26.06.2014, 21:37:09
AlbertX AlbertX is offline
Banned

Data înregistrării: 14.05.2014
Locație: Sibiu
Talking

Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r Vezi mesajul
Acum mi-am facut timp sa vad clipul; pe asta l-ati pus ca sa il faceti de ras sau cum, ca n-am inteles?
Eu cred ca de fapt tu nu ai inteles nimic ... ar fi fost culmea sa intelegi ceva. Daca ar fi spus ca datarea radiometrica este buna ... era cel mai bun prieten al tau. Pana una alta, el a fost profesor de matematica-fizica ... tu ce esti ? Daca ai fi inteles ceva pana acum, la cat de mult ti s-a explicat,... in mod evident nu mai puneai intrebari.

Daca 2+2=5 => 4+4=10 ? Intelegi asta ? Dar este corect, are legatura cu realitatea ? Cam la fel e cu datarea si miliardele de ani ...

Last edited by AlbertX; 26.06.2014 at 22:09:49.
Vechi 26.06.2014, 22:58:39
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlbertX Vezi mesajul
Eu cred ca de fapt tu nu ai inteles nimic ... ar fi fost culmea sa intelegi ceva. Daca ar fi spus ca datarea radiometrica este buna ... era cel mai bun prieten al tau. Pana una alta, el a fost profesor de matematica-fizica ... tu ce esti ? Daca ai fi inteles ceva pana acum, la cat de mult ti s-a explicat,... in mod evident nu mai puneai intrebari.

Daca 2+2=5 => 4+4=10 ? Intelegi asta ? Dar este corect, are legatura cu realitatea ? Cam la fel e cu datarea si miliardele de ani ...
Da, dar la fel, alti profesori de fizica, mai renumiti in domeniul acesta, spun opusul. Ce facem in situatia asta?
Vechi 26.06.2014, 23:11:45
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Da, dar la fel, alti profesori de fizica, mai renumiti in domeniul acesta, spun opusul. Ce facem in situatia asta?
Ce inseamna profesori mai renumiti ? Un taran cu 4 clase daca vine si demonstreaza ceva atunci ala e adevarul. Deocamdata nimeni nu a demonstrat mai nimic pentru ca nu se poate demonstra. Nici cu privire la varsta pamantului/universului, nici cu privire la evolutia vietii. Unul din putinii care incearca sa demonstreze ceva dpdv stiintific este Richard Lenski. Aia e stiinta, ce face el. Restul sunt speculatii in care ni se cere sa ne imaginam ce s-ar putea intampla.
Vechi 25.06.2014, 10:57:01
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de t4ilgunn3r Vezi mesajul
sunt prezenti?
De jmekeri.
Vechi 25.06.2014, 12:03:51
t4ilgunn3r's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
De jmekeri.
Apreciez un raspuns scurt si la obiect, multumesc de participare.
Subiect închis