![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mie mi se pare aiurea sa mi se zica dumneavoastra sau sa ma salute cineva cu sarut mana (de exemplu o vecina - fate e vreo 13 ani asa m saluta pana i-am is sa nu o mai fca, sam tutuiasca).
Cat despre forum, prefer sa tutuiesc si sa fiu tutuita, mi se pare aiurea sa vorbim cu dumneavoastra cu oameni pe care nu ii cunoastem deloc (cum nu citesc fiecare prezentare de pe forum, vorbesc cu "dumneavoastra" doar persoanelor care stiu sigur ca au o anumita varsta, sau celor care vorbesc tot cu pronumele de politete, desi asta nu inseamna ca nu mai scap cate un "tu" si persoanelor respctivw; si nu o fac din lipsa de respect, ci doar pentru ca mi se pare aiurea a folosi pronumele de politete pe un forum). Asta imi place l limba engleza enorm, canu exist aceste pronume. exist "you" si atat.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce intelegeti dumneavoastra prin desfranare? | AGabriela | Generalitati | 83 | 23.02.2024 19:19:51 |
apelez la bunatatea dumneavoastra va rog..... | istina | Umanitare | 115 | 27.05.2012 11:53:05 |
Stiti dumneavoastra oare? | goldfinger17 | Intamplari adevarate | 10 | 02.04.2011 21:06:43 |
parerea dumneavoastra | Anamaria_anca | Generalitati | 12 | 11.03.2010 18:57:39 |
Maria are nevoie de rugaciunile dumneavoastra! | casandrasa | Umanitare | 24 | 14.11.2009 20:22:27 |
|