![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Răspunde părintele Nicolae Steinhardt : "Dacă nu putem fi buni, să încercăm să fim măcar politicoși."
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar Sfântul Efrem Sirul ce zice?
"Cu omul eretic sa nu vorbesti, in casa sa nu-l primesti, la masa sa nu stai cu dansul, buna ziua sa nu-i dai". ![]() Un necioplit! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Sfântului Efrem Sirul îi dăm un update și-l trimtem la Patriarhul Bartolomeu, să se lămurească cum stă treaba în sec. XXI. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai degrabă pe Patriarhul Bartolomeu să-l trimitem la Sfinții Părinți.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Scrie-i o scrisoare, de la opincă către vlădică..
|
|
||||
|
||||
![]()
Chiar dacă omul eretic e mama ta?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mulțumesc de răspuns. Deci tot de un update ar fi vorba, din câte înțeleg.
Eu cred că, pur și simplu, discernământul propriu ne este pus la încercare. Trebuie să am responsabilitatea propriilor fapte/ atitudini/ cuvinte, fără a refuza ajutorul oamenilor sfinți și înțelepți. |
|
|||
|
|||
![]()
Ispite sunt deja ,dar daca noi ne dam cu ecumenistii cum sa ne mai ajute SF.Duh sa le facem fata?
|
|
|||
|
|||
![]()
Da ,este politicos ,dar politetea nu mantuieste ,nu tine loc de iubire.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
recomandari editoriale | catalinabalhui | Generalitati | 12 | 13.11.2012 03:04:13 |
aparitii editoriale | gratia47 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 14.03.2008 23:52:04 |
|