![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ma-nchid in ruga cea de seara,
Sa vina ingerii cu alaute, In inima sa se pogoare, Sa alunge grijile de multe. Chimval rasunator cuvantul, Fa sa aduca alinare, Sa mangaie durerea lumii Corvoada ei de intamplare. Si serafimi ingenuchiati Iti cer milostivire Doamne Se cearta fratii, intre frati, Tu pune flori de impacare. Mironositele femei, Aprind iar candela iubirii, Din ratacirea de idei Sa infloresca iarasi crinii. Toti sfintii strajuiesc altare, Iar flacara se inteteste, Sa arda reaua intamplare Si gandul care pribegeste. Intr-un buchet de rugi aprinse Coboara cerul pe pamant, Furtuna iar se potoleste, Iar ploile... tacute plang. Camelia Cristea
|
||||
|
||||
|
Du-mă fericire în sus,
Izbește-mi tâmpla de stele, pana cand, Lumea mea prelungă și în nesfârșire, Se face coloană sau altceva Mult mai înalt și mult mai curând. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 15:54:36 |
| poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 19:15:49 |
| Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 16:59:15 |
| Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 12:46:00 |
| Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 15:31:41 |
|
|