Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar
P.S. Nu-mi pasă ce confesiune are președintele țării mele, îmi pasă în schimb ce fel de creștini suntem. Și, până la urma urmelor, ce fel de creștin sunt eu.
Dacă voi merge la vot voi face abstracție de orientarea religioasă a candidaților. Însă mai mult mă deranjează încropirea unei măști fariseice de ortodox, care exprimă oportunismul carieriștilor noștri de vocație și disprețul fără precedent față de popor și față de Biserică, decât declararea onestă, simplă, fără ostentație a confesiunii religioase, atunci când omul politic este solicitat expres să o precizeze.
România are nevoie de bărbați cinstiți, de oameni dintr-o bucată, că de curve și de trădători nu ducem lipsă.
Iar alegerea președintelui, sper să fiți de acord, nu e totuna cu numirea Patriarhului...
|
Sunt în asentimentul tău. Chiar nu mă interesează ce etichetă confesională are sau își arogă președintele, ci ce face. Nu are relevanță faptul că este botezat ortodox dacă în fapte nu este creștin. Încercarea lui Ponta de a folosi argumentul apartenenței religioase în lupta electorală o găsesc nedemnă și ipocrită.