![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca erai crestin intelegeai ca invatatura crestina e la fel de fireasca precum sunt si celelalte lucruri, ca nu e nici o diferenta intre a invata un copil cum se rezolva ecuatiile si a-l invata sa se inchine, ca amandoua ii folosesc, dar pentru ca ai tu o problema cu crestinismul atunci trebuie sa-ti arati coltii pe aici. Toate lucrurile pe care le consideri tu utile nu-s indoctrinare, doar ce nu iti place tie e indoctrinare. Sa se casatoreasca, cine nu-i lasa ? In viata asta facem alegeri dar trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru ele. Pui in balanta toate lucrurile si actionezi in consecinta, nu ii ceri universului sa se invarta in jurul tau pentru ca ti se pare tie ca te-ai indragostit. :) Last edited by iuliu46; 11.09.2014 at 21:45:54. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Last edited by abaaaabbbb63; 11.09.2014 at 21:59:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu am zis ca asa poate functiona un cuplu cu membri de religie diferita, evitand astfel discutiile de rigoare. Tu inca nu ai dat nici o solutie, inafara de "Sa-i creasca ortodox, chiar daca musulmanul nu este de acord". Si nu am vazut inca pe cineva care sa contracareze acest argument al lui Dawkins. Eu il consider unul bun. Daca poti sa-l dovedesti gresit, te rog creeaza un thread pentru asta si discutam. Last edited by abaaaabbbb63; 11.09.2014 at 22:29:25. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cat priveste argumentul lui Dawkins nici nu vreau sa-l discut ca sunt satul de vorbe. Dar poti sa cauti pe rationalwiki, acolo de unde te inspiri si o sa citesti despre genetic fallacy. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Genetic fallacy? Ce legatura are? Eu propun sa lasam aceasta ramura a discutiei asa, si sa lasam ceilalti utilizatori sa-si vada de subiectul threadului. Daca mai e ceva, da-mi un PM. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si nu ma mira ca nu vezi legatura cu genetic fallacy, la tine nu ma mai mira de mult nimic. Nu vreau sa discut cu tine in privat ca avem amandoi lucruri mai bune de facut. Dar incearca sa nu mai scrii asta cu indoctrinarea. Tot ce ii invatam pe copii este indoctrinare. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nunta mixta - care sunt problemele? | Ciprian Mustiata | Secte si culte | 100 | 04.05.2013 14:31:46 |
| Nunta | honney | Nunta | 27 | 27.04.2011 20:25:22 |
| nunta | cojanete | Nunta | 3 | 24.03.2010 12:31:35 |
| nunta | killerandrew | Nunta | 5 | 07.07.2009 13:55:29 |
| casatorie mixta, rog raspuns de la preot, daca se poate | lumar | Nunta | 5 | 13.10.2008 21:29:10 |
|
|