![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Subiectul asta e asa de imens incat nu ajung 5 carti ca sa discutam despre el.
Pe scurt, da! Hrana vie egal sanatate si recuperare de la aproape orice boala chiar si cancer. Pe cat de Sf. suna e adevarat. Suntem doar indoctrinati ca nu se poate. In cazul unei persoane bolnave de cancer nu ar fi indicat sa inceapa de capul ei sa faca experimente si sa vada ce se intampla pentru ca e serioasa treaba. E nevoie de indrumare. Dr. Albescu de la Sibiu de exemplu. Il recomand cu incredere. :) Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
( cel putin eu asa am inteles :)) https://m.youtube.com/watch?v=quuvi6Gvvmc Ceea ce am observat din propria experienta neincununata de succesuri maxime, e ca desi toata lumea propavaduieste consumul de fructe ( ca atare) dimineata, pe stomacul gol, inainte de 12, ca fiind f sanatos si benefic pt organism, mie unele fructe mi se par mai acide chiar decat cafeaua....ma ustura inclusiv gura de la unele din ele mai ales ![]() Cat despre coji, smaburi ( de strugure, de ex) se spune ca e bine sa le mancam si pe ele, insa nu pe toate le putem mesteca foarte bine, cel putin eu, iar candcle inghit asa..risc o colica de toata frumusetea ( mai als noaptea, ca bebelusii) . ![]() Cu samburi de strugure din cate imi amintesc e altabpoveste: dc ii inghiti intregi, ii elimini ca atare, au efect laxativ ( ca si samanta de in, de ex); pecand daca ii mesteci, atunci elibereaza taninul, care e stiptic ( strange); cum e mai indicat ( sanatos) sa se consume acestia ? Last edited by fallen; 26.09.2014 at 15:31:16. |
|
|||
|
|||
![]()
http://suntsanatos.ro/alte-terapii/d...ei-gerson.html
Uitati si aici o traducere/ rezumat a regimului G. Problema mea e : daca trebuie sa respectam intocmai orele si ordinea meselor ( alimente si bauturi) cand mai putem lua sfanta impartasanie? ( si anafura, aghiasma). Sau ( oricum) nu o luam pe parcursul primelor 6 sapt ( 40 zile) de regim? Oricum, nu e chiar asa rau acest regim, in compartie cu altul ( care nu mai functioneaza linkul) si care nu permitea nimic gatit, doar cereale ncoltite...si cruditati. Aici, supa Hipocrate pare chiar bunuta, am putea-o manca si noi cei sanatosi, fara probleme. Plus ca permite si cate un cartof copt... |
|