![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Voi credeti in niste filozofii antice, nu departe in timp de scrierea Facerii. Dar cei credinciosi apeleaza si la stiinta actuala, nu doar la niste credinte babesti, antice, care contrazic chiar datele stiintifice. Obervi ca, de fapt, chiar evolutionistii fac ceea ce ei reproseaza credinciosilor. |
|
|||
|
|||
![]()
Adevarat, nici religia ortodoxa nu e o filosofie, e bine de stiut !
Last edited by AlbertX; 24.09.2014 at 14:29:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Am zis eu cumva ca sunt singurii? Normal ca nu sunt singurii! Dar sunt foarte importanti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Um... cum adica de unde stiu? Din ora de biologie...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dl. Cezar o fi avut dreptate cu cei "90 de ani ai lui Oparin" desi nu mi-e clar in ce fel ar fi vrut sa "rodeasca ceva concret" (?) Este insa gresit sa sugerezi ca ipoteza abiogenezei se sprijina exclusiv pe "teoria" lui Oparin, de parca in 90 de ani nu s-a mai cercetat nimic in domeniu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Evolutionismul e o credinta straveche, de pe vremea lui Pazvante, care a fost "reactivata" in anii iluminismului ca sa ii abata pe crestini de la adevar, sa justifice secularismul si alte ideologii atee, crime, etc. Nici macar nu ma chinui o contrazic; nu ma pasioneaza istoria. Chiar nu ma intereseaza cine a avut primul ideea evolutiei lumii vii, Darwin sau vre-un stramos de-al lui. Nu conteaza daca regimul ateu X sau Y s-a folosit de TE ca sa isi justifice o ideologie funesta etc. Asta nu invalideaza TE, dupa cum oricat de bune/adevarate ar fi bazele unei ideologii, se va lasa cu suferinta cand este pusa in practica de idioti. Intr-un cuvant, TE in sine nu are nici o incarcatura politico/ideologico/filosofica. La cursul de TE de la facultatea de biologie nu se studiaza neamul lui Darwin, nici istoria ideilor sale, nici implicatiile filosofice ale acestora; se studiaza faptele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar sa te intreb pe tine, sa presupunem ca s-ar dovedi ca e o teorie neviabila si ar spune asta chiar si oamenii de stiinta. Alta teorie nu exista, doar cea cu extraterestrii, care si ei ori au fost creati ori au evoluat. Nu-i asa ca nu ai crede nicicum singura teorie ramasa in picioare, cea din Biblie? Mai bine ai crede in continuare in teoria evolutionista, chiar daca s-ar demonstra clar ca e gresita. Acum intelegi de ce teoria evolutionista nu va putea fi abandonata chiar daca s-ar dovedi negru pe alb ca e o aberatie? Un ateu nu va putea sa creada cealalta teorie nici mort, mai bine se autoiluzioneaza cu una falsa. |
|