Citat:
În prealabil postat de cosmin1982
Acum cateva zile vorbeam cu ea si planuiam ce sa facem de sarbatori , eram atat de fericiti ca o sa fim din nou impreuna , iar peste noapte s-a schimbat totul! A inceput sa ma acuze din nou sa imi vorbeasca foarte urat , desi nu ii statea in caracter pana acum! Se poarta cu mine de parca as fi ultimul caine. Este adevarat ca adopt o atitudine mai umila cand o vad ca se enerveaza.Nu vreau sa ii dezvolt si mai tare mania care o poarta.Niciodata nu am ezitat sa imi arat sentimentele fata de ea ,dar probabil ca din exces s-a scarbit? nici nu mai stiu cum sa procedez...Ii ascult toate problemele si incerc sa ii fiu cat pot de aproape , iar ea ma percepe ca sufocant. Daca nu ii dau atentie nu este bine fiindca asta ar trezi gelozia din ea , iar daca ma intereseaza situatia ei zice ca o controlez si ca vreau sa am raportul :dozingoff: ...cum sa ma mai comport? ce atitudine sa mai adopt?
|
Sa iti fie RUSINE! Las-o in pace si du-te ! Nu o meriti! IAca unul care se bate in piept ca e CAP DE FAMILIE ucigand un suflet nevinovat si acum o vrei pe fata sa o nenorocesti? Cand avea nevoie de tine unde ai fost? Ea astepta doar sa ii spui CA VREI RODUL IUBIRII VOASTRE, dar si-a dat seama ca nu a fost iubire ci sex, ai folosit-o si ai indemnat-o spre pacat. Iata unul din exemplarele masculine care se bat in piept ca is capi de familie si judeca femeile ca ar fi vinovate de avort. OARE DE CE? Din cauza unui ca tine. Si mai ai tupeul sa dai vina pe preoti ca nu a fost nici unul sa te sfatuiasca. A FOST UN TEST DE LA D-ZEU SI L-AI PICAT CU BRIO!
OAre cum te simti ca un ucigas?????
Si ce ma mira ca toti de pe forum sunt intelegatori si ingaduitori cand e vorba de un ucigas care a indemnat o femeie sa ucida viitoarea fiinta, dar cand e vorba de avort sar toti cu gura!!!
IATA FRATILOR DE CE SE FAC AVORTURILE!
Du-te si te spovedeste si lasa fata in pance nu o aduce la pragul disperarii. D-zeu sa te ierte!