Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.01.2008, 03:13:29
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cosmin1982
Maine dimineta plec in tara si nu stiu ce o sa ma astepte acolo.Imi este teama sa nu gasesc o alta fata decat cea pe care am sarutat-o ultima data.Da ,stiu ca suna ca din gura unei femei , dar am obosit atat de tare sa ma mai lupt cu toata situatia asta.Ma simt atat de mizerabil pt tot ce se intampla nici macar nu mai ma bucur ca ma duc acasa si asteptam de atata timp data de 15 ... De data asta nu ma mai asteapta la aeroport...
Draga Cosmin, eu sper ca ti-ai incarcat bateriile in vacanta din tara si poate o sa ne dai si noua niste vesti mai bune. Sa aveti un An 2008 cu multe impliniri!
Reply With Quote
Vechi 11.01.2008, 05:00:16
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
Acum cateva zile vorbeam cu ea si planuiam ce sa facem de sarbatori , eram atat de fericiti ca o sa fim din nou impreuna , iar peste noapte s-a schimbat totul! A inceput sa ma acuze din nou sa imi vorbeasca foarte urat , desi nu ii statea in caracter pana acum! Se poarta cu mine de parca as fi ultimul caine. Este adevarat ca adopt o atitudine mai umila cand o vad ca se enerveaza.Nu vreau sa ii dezvolt si mai tare mania care o poarta.Niciodata nu am ezitat sa imi arat sentimentele fata de ea ,dar probabil ca din exces s-a scarbit? nici nu mai stiu cum sa procedez...Ii ascult toate problemele si incerc sa ii fiu cat pot de aproape , iar ea ma percepe ca sufocant. Daca nu ii dau atentie nu este bine fiindca asta ar trezi gelozia din ea , iar daca ma intereseaza situatia ei zice ca o controlez si ca vreau sa am raportul :dozingoff: ...cum sa ma mai comport? ce atitudine sa mai adopt?
Sa iti fie RUSINE! Las-o in pace si du-te ! Nu o meriti! IAca unul care se bate in piept ca e CAP DE FAMILIE ucigand un suflet nevinovat si acum o vrei pe fata sa o nenorocesti? Cand avea nevoie de tine unde ai fost? Ea astepta doar sa ii spui CA VREI RODUL IUBIRII VOASTRE, dar si-a dat seama ca nu a fost iubire ci sex, ai folosit-o si ai indemnat-o spre pacat. Iata unul din exemplarele masculine care se bat in piept ca is capi de familie si judeca femeile ca ar fi vinovate de avort. OARE DE CE? Din cauza unui ca tine. Si mai ai tupeul sa dai vina pe preoti ca nu a fost nici unul sa te sfatuiasca. A FOST UN TEST DE LA D-ZEU SI L-AI PICAT CU BRIO!
OAre cum te simti ca un ucigas?????

Si ce ma mira ca toti de pe forum sunt intelegatori si ingaduitori cand e vorba de un ucigas care a indemnat o femeie sa ucida viitoarea fiinta, dar cand e vorba de avort sar toti cu gura!!!

IATA FRATILOR DE CE SE FAC AVORTURILE!

Du-te si te spovedeste si lasa fata in pance nu o aduce la pragul disperarii. D-zeu sa te ierte!
Reply With Quote
Vechi 11.01.2008, 05:08:07
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
Maine dimineta plec in tara si nu stiu ce o sa ma astepte acolo.Imi este teama sa nu gasesc o alta fata decat cea pe care am sarutat-o ultima data.Da ,stiu ca suna ca din gura unei femei , dar am obosit atat de tare sa ma mai lupt cu toata situatia asta.Ma simt atat de mizerabil pt tot ce se intampla nici macar nu mai ma bucur ca ma duc acasa si asteptam de atata timp data de 15 ... De data asta nu ma mai asteapta la aeroport...
Poate nu stiai, asta e un forum religios si probabil nu impartasesti si noua experientele tale spirituale si nu cele siropoase. De sarutat sa ne povestesti cum o faci cand te insori draguta. Te-ai SATURAT??? Oare cum crezi ca se simte ea? Sufletul ei este mort ca si copilul care l-ati ucis. Dar tu nu ai cum sa simti daca nu ai constiinta.
Reply With Quote
Vechi 11.01.2008, 12:09:57
jeny11 jeny11 is offline
Member

Data înregistrării: 16.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dillema
Citat:
Poate nu stiai, asta e un forum religios si probabil nu impartasesti si noua experientele tale spirituale si nu cele siropoase. De sarutat sa ne povestesti cum o faci cand te insori draguta. Te-ai SATURAT??? Oare cum crezi ca se simte ea? Sufletul ei este mort ca si copilul care l-ati ucis. Dar tu nu ai cum sa simti daca nu ai constiinta.
Cred ca este gresit sa cerem doar referiri despre religie la urma urmei este un topic despre generalitati si mai cred ca ortodoxia a pierdut in fata altor religi tocmai datorita neintelegeri unora dintre noi a doctrinelor ortodexe uite iau exemplu doar transplantul care nu este condamnat ci din potriva acceptat de catre biserica (atunci cand el este facut din motive pur umanitare)cei mai multi dintre noi nu il accepta din necunoastere spun ca trupul trebuie sa fie intreg.Cred ca daca biserica s-ar ocupa doar de latura spirituala ar gresi caci in primul rand ea e compusa de oameni cu tot cu problemele lor de zi cu zi si nu doar din doctrine iar tu vrei sa ma convingi ca ele nu conteaza ,scuzama dar unde sa poata cineva apela la nevoie cel putin eu cred ca iubirea de DUMNEZEUinseamna si ajutarea celui aflat la nevoie,sfaturile religioase sunt bune dar uneori trebuie sa ne sfatuim cu cei din jur si cu privire la viata de zi cu zi si nu doar despre unde vom ajunge cu toti la un moment dat.
MA ROG CA DOMNUL SA NE APERE PE TOTI.
Reply With Quote
Vechi 15.01.2008, 03:34:54
cosmin1982 cosmin1982 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dillema
Citat:
Si cand mergi la spovedanie oare ce fel de experiente impartasesti? pe toate nu?..Acum s-a intamplat si nu mai avem cum sa dam timpul inapoi.Am intrat aici sa cer parerea oamenilor mai experimentati in viata decat mine ca sa stiu ce am de facut pe viitor.
Reply With Quote
Vechi 15.01.2008, 03:44:36
cosmin1982 cosmin1982 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.12.2007
Implicit

La multi ani pe 2008 tuturor.Va multumesc pentru sprijinul moral acordat , m-ati ajutat foarte tare si va doresc ca Dumnezeu sa va dea sanatate si fericire tuturor. M-am intors din tara, iar intalnirea cu ea nu a fost atat de intensa pe cum dramatizam eu.Se pare ca sunt un pic cam paranoic si cam egoist in ceea ce o priveste si nu am reusit sa o inteleg indeajuns.Sa zicem ca mi-am dat seama de mai multe lucruri despre mine in perioada asta si va trebui sa fac anumite schimbari in ceea ce ma priveste si anume sa ma maturizez.Cat despre ea , acum este in regula , a fost la preot i-a dat canoane si nu mi-a zis mai mult.Este mult mai vioaie si mai deschisa decat inainte.Pot sa spun ca suntem pe drumul cel bun din cate vad eu.Din aceste motive tin sa va multumesc pentru scurta educatie pe care mi-ati dat-o fara de care nu reuseam sa deschid ochii si sa pot sa o ascult cum trebuie fara sa las loc de alte interpretari.Va multumesc inca o data si Dumnezeu sa va ajute!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
La rascruce mihaela_maria Generalitati 15 30.08.2008 06:53:20