![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi place de Victor Ponta si mi se pare cel mai potrivit sa fie presedintele Romaniei.
Este ortodox (pare-mi-se, un bunic de-al lui a fost preot), este tanar (era un copil in perioada ceausista) si mi se pare cinstit. Spre deosebire de ceilalti: -Johanis: unealta lui Basescu (desi par reci unul fata de celalat totusi e ceva putred la mijloc). Total nepotrivit. "Presedintele care tace". Un presedinte altfel. Nu-mi doresc sa stiu de ce tace si nici ceva "altfel" nu-mi doresc. -Udrea: Nici nu mai comentez...nici macar nu stie ce atributii are un presedinte. -Tariceanu: cel cu neveste multe, n-are el treba cu Romania. Nu a stiut pana la varsta asta sa-si mentina 1 familie unita... Nu am incredere in el. -K. Hunor... no coment... Dar nu-l voi vota. Actualul presedinte Basescu: hotul care striga hotii. Concluzie: Victor Ponta imi pare cel mai potrivit. Daca iese el presedinte vor incepe cercetarile asupa coruptilor prieteni cu coruptul nr.1 - Traian Basescu (fratele mafiotului Mircea Basescu). |
|