![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu cred ca istoria religiilor ar trebui sa fie introdusa in ora de istorie, iar ora de relgie scoasa de tot din scoli. Pana la urma, cea mai buna educatie religioasa nu o primeste copilul la scoala, ci acasa, si la biserica. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca esti ateu, poti sa nu faci religie, nu esti discriminat, iar daca esti pocait, ai profesor la scoala care iti preda ce vrei tu, nu imi impune mie sa nu am religie in scoala, pentru ca tu esti ateu. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De exemplu, daca tu ai dreptul sa ti se predea religia ta in scoala publica, de ce nu ar avea dreptul si un musulman roman sa invete religia islamica la scoala? Sau un evreu/catolic/protestant/cine stie ce religii mai avem prin tara? Toti cetatenii romani au drepturi egale. Scrie in constitutie. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De fapt tot ce seintampla este lucrarea Satanei care ii impinge pe atei sa loveasca in tot ce este ortodoxie, adica in Hristos. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In prezent, ora de religie este optionala, si e destul de bine asa. Dar exista multe scoli unde nu este optionala, si acele scoli sunt ingrijoratoare. |
|
|
|||
|
|||
|
Wow, s-au încins spiritele... din păcate.
|
|
|
|||
|
|||
|
True.. true.
Hai sa mancam si sa ne relaxam. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu mi se pare o idee buna sa se scoata religia, este o idee pusa de draci in capul oamenilor. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|