![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
iar despre carduri?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Oare nu e o problema actuala? Sau e mai corect sa filozofam despre mantuire, dar sa facem voia celui rau. Ia asculta ce mai spun si altii:
http://www.youtube.com/watch?v=OHprja-Jf0c#t=4293 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Um... cred ca n-ar trebui sa fie lumea ingrijorata, nu?
Teoretic ar trebui sa accepte lumea cu fericire cardurile, ca daca ele prevestesc vreun sfarsit, inseamna ca o sa vina Iisus, nu? Deci... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bieții oameni, au ajuns să se diferențeieze și să-i aprecieze pe ceilalți după ce fel de pașapoate au, vechi sau noi. Dacă faceau o diferențiere după confesiune, mai înțelegeam. |
|
|||
|
|||
![]()
Minutul 1;42:25.
|
|
||||
|
||||
![]()
^^pai asa se ajunge cu isteria asta...
Ete fas, eu n-am nici un fel de pasaport si cardurile bancare saracele stau inacive si tot nu-s mai receptiva sau mai crestina ca cei cae le au... De parca in astea ar sta credinta... Ma rog, fiecare cu ce-l doare, pana nu se ajunge la chestii implantate prin corp eu nu ma opun schimbarilor cu/fara cip...
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: daca au mai spus si altii despre carduri nu inseamna neaparat ca au si dreptate! |
|