![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Sunt consecinte de care sper ca este constienta si pe care va trebui sa si-le asume.In alta ordine de idei,tinand cont de tara in care traim, nu cred ca aceasta lege se va aplica complet si foarte strict in practica foarte curand.Totusi,mai devreme sau mai tarziu, vor fi efectele pe care le-ai mentionat dar daca aceasta este alegerea dansei sper ori sa nu aiba nevoie de servicii medicale ori daca va avea nevoie sa gaseasca o solutie la acel moment.Sunt diferite categorii de oameni in lume care refuza tratamentul medical sau diverse reguli cu privire la el si traiesc cu consecintele alegerii lor.Poate eventual da statul in judecata pt discriminare, avand la baza motive religioase,dar sunt sceptic cu privire la sansele de a castiga.
|
|
|
|||
|
|||
|
Inclusiv din punct de vedere religios este extrem de greu sa gasesi un element discriminatoriu in sistematizarea domeniului sanatatii. Nimeni n-o sa te bage in seama daca spui ca "pe baza interpretarii mele personale a ultimului capitol din Biblie, am ajuns ca concluzia ca acele carduri sunt diabolice, si ca eu nu vreau unul".
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sanse de A castiga ar fi ,dar trebuie un proces serios ,mediatizat si avocati bine pregatiti si increzatori in ceea ce pledeaza. Exista alternative la diverse tratamente ,asigurari facultative ,etc. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
In un stat democratic banii pt asigurari de sanatate sunt folositi asa cum hotaraste platitorul .Din pacate in Romania nu e ca in Franta ,sa platim din mana serviciul ca apoi sa primim banii de la casa de sanatate,cum spunea Mihnea. Banii sunt adunati de min.Finantelor la gramada iar destinatia lor e pt noi necunoscuta . |
|
|
|||
|
|||
|
Intradevar in RO este o situatie diferita fata de alte tari din vestul Europei.Eu, cu titlu de exemplu, sunt un admirator al sistemului de sanatate din tari precum Norvegia sau Elvetia de exemplu.Nu absolutizez sistemul, nu este deloc perfect sau fara erori dar comparativ cu cel din RO este superior. Ca sa nu abat prea mult discutia: cei care considerati ca, in orice mod, aceasta prevedere legala va incalca un drept sau o libertate fundamentala, garantata prin Constitutie,trebuie sa analizati foarte precis ce optiuni legale aveti.Aceasta analiza va va scuti de multe deceptii ulterioare.Dpdv religios procedati cum va spune constiinta in raport de invatatura de credinta in care credeti, cu sfat din partea persoanelor cu discernamant si experienta in acest domeniu.Dumnezeu sa va calauzeasca.
|
|
|