Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.10.2014, 21:26:03
stoicadorina's Avatar
stoicadorina stoicadorina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Dar tu că nu asculți de Biserică, ce spui?
De ce nu spun toti preotii acelasi lucru? De ce unii isi ideamna fiii duhovnicesti sa nu ia seama la ce se scrie sau spune despre documentele cu cip, iar altii sa nu le primeasca? Pe cine sa mai creada bietii oameni? Nu vedeti cat de dezbinati suntem si cat de confuzi? Cui ii mai pasa de biete suflete pierdute? Nici macar nu astept raspuns de la nimeni.
Cred ca a venit timpul sa nu se mai discute aceste subiecte pe forumuri. Fiecare sa-si ia, ori sa-si lase crucea asa cum simte ca ii spune Iisus Hristos, atunci cand la rugaciune cu lacrimi ii cere raspuns la intrebarile cele fara de raspuns.
Reply With Quote
Vechi 15.10.2014, 22:34:02
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stoicadorina Vezi mesajul
Pe cine sa mai creada bietii oameni?
De glasul Bisericii.

Citat:
Nu vedeti cat de dezbinati suntem si cat de confuzi?
Dacă ne-am cunoaște Scripturile și dacă am asculta de o singură voce nu am fi confuzi. Frica de venirea lui antihrist nu face obiectul dreptei credințe. Însă, sfârșitul lumii culminează cu a doua venire a Mântuitorului. Unui purtător de Hristos, antihrist nu-i poate face nimic. Acum două mii de anii Sfinții Apostoli așteptau sfâșitul lumii. Astăzi noi suntem invers. Te las pe tine să tragi o concluzie.
Reply With Quote
Vechi 16.10.2014, 14:17:55
stoicadorina's Avatar
stoicadorina stoicadorina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2013
Implicit

Citat:
De glasul Bisericii.

Dacă ne-am cunoaște Scripturile și dacă am asculta de o singură voce nu am fi confuzi. Frica de venirea lui antihrist nu face obiectul dreptei credințe. Însă, sfârșitul lumii culminează cu a doua venire a Mântuitorului. Unui purtător de Hristos, antihrist nu-i poate face nimic. Acum două mii de anii Sfinții Apostoli așteptau sfâșitul lumii. Astăzi noi suntem invers. Te las pe tine să tragi o concluzie.
https://www.youtube.com/watch?featur...r79i9lOfmo#t=0
Reply With Quote
Vechi 17.10.2014, 18:29:19
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Și care e argumentația lepădării? Zero.
Ai citit ce spune Arhim. Daniil sau ai ascultat înregistrarea cu pr. Rafail Noica? Nu sesizezi nici o diferență?

Am ajuns să punem părerea unui părinte mai presus de hotărârea Sfântului Sinod. În schimb repetăm ipocrit, ca papagalii, în simbolul credinței: „Cred ... întru una, sfântă, sobornicească și apostolească Biserică.” Apoi, uităm de faptul că Mântuitorul ne asigură că porțile iadului nu vor birui Bierica și „iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului.”
Reply With Quote
Vechi 17.10.2014, 19:01:31
ovidiu b.
Guest

Implicit

Pr. Prof. Dr. Mihoc despre Apocalipsă: https://www.youtube.com/watch?v=sc0c6Nz7mio
„Asistăm la simple diversiuni antihristice cu care sigur ne-am obișnuit, nu este nimic sub soare. De două mii de ani acestea nu încetează a-și face mendrele pe spinarea oamenilor neînvățați și neîntăriți. Apocalipsa nu este la mâna oricui să o înțeleagă.”

Pr. Prof. Dr. Mihoc despre 666 (minutul 17:18): https://www.youtube.com/watch?v=6RdPuz6QEzU
Reply With Quote
Vechi 17.10.2014, 19:26:16
ovidiu b.
Guest

Implicit

Pr. Prof. Dr. Mihoc, comentariu la „nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.” (min 46:00): https://www.youtube.com/watch?v=6RdPuz6QEzU
Reply With Quote
Vechi 20.10.2014, 10:48:35
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
Și care e argumentația lepădării? Zero.
Ai citit ce spune Arhim. Daniil sau ai ascultat înregistrarea cu pr. Rafail Noica? Nu sesizezi nici o diferență?

Am ajuns să punem părerea unui părinte mai presus de hotărârea Sfântului Sinod. În schimb repetăm ipocrit, ca papagalii, în simbolul credinței: „Cred ... întru una, sfântă, sobornicească și apostolească Biserică.” Apoi, uităm de faptul că Mântuitorul ne asigură că porțile iadului nu vor birui Bierica și „iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului.”
Daca sf.Sinod e format din arhierei care s-au departat de invataturile bisericii sa ascult de el ?
Cipul de care se vorbeste la Apocalipsa e deocamdata pe documente cu care ne legitimam ,ne reprezinta.
Reply With Quote
Vechi 20.10.2014, 21:51:09
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Daca sf.Sinod e format din arhierei care s-au departat de invataturile bisericii sa ascult de el ?
Oare nu invers? Argumente ai? Și uite așa apar părerile propii (sectare) când nu mai ascultăm de vocea Bisericii. Nu degeaba acel preot i-a catalogat pe cipofobi drept sectari.

Citat:
Cipul de care se vorbeste la Apocalipsa e deocamdata pe documente cu care ne legitimam ,ne reprezinta.
Unde scrie? Și cum argumentezi? Din nou faci afirmații fără să argumentezi.
Ceea spune Arhim. Daniil ai citit? Se pare că nici acum nu ai priceput ce presupune lepădarea de credință.
Reply With Quote
Vechi 22.10.2014, 09:58:33
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:

Unde scrie? Și cum argumentezi? Din nou faci afirmații fără să argumentezi.
Ceea spune Arhim. Daniil ai citit? Se pare că nici acum nu ai priceput ce presupune lepădarea de credință.
La Apocalipsa ,cap.13 scrie.Acesta e numarul lui Antihrist ,fie ca recunosti sau nu recunosti:
"Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei."
Vezi ca aici nu se refera numai la semn pe mana sau frunte ci spune si de cei care au nr.fiarei .

Last edited by anita; 22.10.2014 at 10:02:55.
Reply With Quote
Vechi 21.10.2014, 00:05:44
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Nu poți acuza pe cineva că s-a depărtat de învățătura Bisericii când tu ai dovedit că nu cunoști această învățătură. Nu mai vorbim de faptul că nici nu realizezi pe cine acuzi. E clar că nu prea pricepi cine s-a depărtat de învățătura Bisericii și promovează idei sectare.
Reply With Quote
Răspunde