![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma refeream la a nu te spala pe tine insuti ca fiinta, ci de a nu spala pe jos, de a nu spala rufe........ deci de a nu face apa murdara ( ca cica aceasta apa se da la mortii pe care-i ai - si e pacat sa le dai zoaie)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
IMPORTANT sa i ti pastrezi credinta ,daca simti ca vrei sa te duci -dute , da poate e pacat dar cand cand faci dragoste cu prietenul inainte de casatorie nu mai este pacatv sau cand tratezi lumea cu dispret ca nu are hainele tale si nu e asa trendy ca tine ,,trufia numai e pacat . , hai sa ne vedem gunoaiele din ochi nostri si apoi sa vb . Scuze nu am vrut sa jignesc ,am dat doar un exemplu .
|
|
|||
|
|||
![]()
eu am fost cand eram mai mica la martorii lui Iehova( matusa mamei m-a dus) si nu mi-a placut deloc, in timp ce eram acolo imi doream doar sa fiu intr-o biserica, nu am simtit nimic deosebit si nici nu am plecat cu sentimentul de multumire in suflet, pentru mine a avut un efect de a nu mai vrea sa merg niciodata
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt de acord cu prozeletismul pocait. nici nu imio place migratia asta interconfesionala de la ortodcsi in general spre diferite directii. Mi s epare cat s epoate artificiala si de prost gust.
Totusi nu cred ca iti interzice nimeni sa mergi. Nu iti este interzis sa intri intr-o biserica catolica. Toate miturile de genul "vei arde in iad" dac |
|
|||
|
|||
![]()
(gresala)
daca vei merge la pocaiti mi se par hilare si amuzante. du-te, vezi care este treaba, retine ce ai vazut, gandeste-te la ceea ce ai vazut si apoi gata. ti-ai satisfacut curiozitatea! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc pentru parerea voastra si spre linistea sufletului meu vreau sa stiti ca nu m-am dus si sincer nu am pierdut nimic.Va multumesc pentru ca ati incercat sa ma sfatuiti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credeti in minuni? | cristina mioara | Spiritualitatea ortodoxa | 13 | 23.09.2011 10:29:44 |
Credeti ca... | kreed123 | Generalitati | 27 | 14.05.2011 17:50:21 |
Voi ce credeti????? | Templier Knight | Generalitati | 30 | 29.12.2010 17:31:52 |
voi ce credeti? | alexa.oni | Generalitati | 40 | 18.07.2008 15:51:05 |
Cum credeti ca am aparut ? | phradmon | Intamplari adevarate | 9 | 05.09.2007 21:13:39 |
|