![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai scrie ca un musulman il insoteste pe Patriarh in prima incapere, tot acolo Patriarhul se intoarce cu vata si aprinde lumanarile sale in prezenta acelui musulman. |
|
|||
|
|||
![]()
Musulmanii nu intra, ci raman la usa. Altfel am avea cateva convertiri...
|
|
|||
|
|||
![]()
Iar afirmi ceva fara sa stii. De unde stii ca raman la usa? Acolo scrie ca intra in prima camera, tu de unde ai informatia? Da link-ul. Sau doar vorbesti?
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca ma duc si eu cu o lumanare, mi se aprinde si mie?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea exista nici o inregistrare/dovada/marturie la prima mana de vreo lumanare care sa se aprinda in mana cuiva. Numai povestiri.
|
|
|||
|
|||
![]()
Spre deosebire de t4, tu ai spus la inceput ca esti ortodox, oana la urma se pare ca tu nu esti nici macar credincios, esti un ateu a mintit ca e credincios.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ortodox prin traditie si radacini, deist prin crez.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Am eu cunoștințe bune, prieteni de familie, în care am toată încrederea că sunt serioase și n-ar minți despre acest subiect.
Tatălui nu i s-a aprins lumânarea, fiicei însă, aflată lângă el, da.
|
||||
|
||||
![]()
Sunt dovezi clare de aprins lumanarea "in maini".
Un profesor de al meu zicea cum o credincioasa de a lui, profesoara de fizica, si care nu credea absolut deloc in "aprinderea" si "nearderea" luminii sfinte s-a dus la Ierusalim de Pasti. Si zicea uimita cu gura ei cum flacara lumanarii nu ardea corpul uman pentru cateva minute. Totusi au fost oameni si pe Luna, poti sa spui acum ca nu au fost? |
|