![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar pt ca nu putea sa satisfaca cererea clientei fara de a chema un spirit,atunci s-a oferit s-o cheme pe bunica ei,pe care o apela mereu... S-a retras intr-o alta camera,unde s-a intalnit cu spiritul apoi a venit cu raspunsul la problema:farmece,legari de cununii,tot tacamul! Culmea este ca din ce cunosc,este in mare masura sa fie adevarat.Noi avem o ruda mai indepartata care este clienta fidela pe viata a vrajitoarelor,mereu le frecventeaza si pe unde se duce face oamenilor numai rau,din pizma si invidie. Este o persoana foarte simpla,fara carte,de la tara insa unsa cu toate alifiile diabolice. Aceasta persoana diabolica tot facea vizite acestei familii cu fete si in urma plecarii ei gaseau tot felul de lucruri bizarre prin casa:monezi ruginite,bani mucegaiti,bucati de oase de mort,galuste din pene si substante lipicioase,ace ruginite lasate prin haine si prosoape...Doamne ,cate grozavii am tot vazut prin casa lor! Dumnezeu sa ne pazeasca de toti acesti pizmosi si oameni de nimic care traiesc numai sa se bucure de raul si de esecurile altora!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Incepi cu siteul respectivei. Arata ca faci reclama. 2. Intrebi despre ce e vorba si daca a fost cineva la individa respectiva sa vada de face, lasand loc interpretarii pentru simplul motiv ca nu ai adus nici o completare, din care sa se inteleaga exact ca nu te-ar bate ganul sa mergi la respectiva, ca esti impotrva "vrajitoarelor" etc.. 3. Vrei pareri exact pe subiect si nu discutii pe langa. Din afirmatia asta arati ca pur si simplu nu vrei intrebari sau afirmatii de genul "esti cresin, nu ai voie la vrajitoare" si altele de genul, afirmatie prin care iarasi putem deduce ff usor ca te gandesti sa mergi sa vezi ce e cu "tamaduitoarea", sa incerci si varinta asta, desi nu esti sigur ca vrei sa o faci. Asta poate fi luat ca raspuns pe genul "teorii ale conspiratiei", teorii care se pot formula si dintr-o simpla intrebare pusa pe forum. Sau poate fi luat ca raspuns pus la niste remarci faculte altora; dar raspuns care e formulat pe baza exprimarii tale in prima postare; exprimare care lasa (mult) loc de interpretari si speculatii. Nu te supara pe mine, si eu fac greseli de genul acesta si mi le asum. Ideea e sa nu faci nesimtiti sau in orice alt fel pe cineva, cand ti se raspunde pe baza a ceea ce se intelege din mesajul de inceput de subiect.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Corinusha, chiar te rog, reformuleaza prima mea postare intr-un mod nebanuitor. Eu nu pot sa ma gandesc cand scriu ceva ca o sa fiu banuit si acuzat si tras si in teapa pentru nimic. Pentru ca in primul post chiar este nimic. Am dat un link la un site dubios care e dubios. Trebuia sa dau linkul nu aveam altceva la indemana. Am pus o intrebare daca cineva stie ceva ca martor ocular si nu speculatii. Ma interesa o parere de la cineva care a fost acolo, direct pe ideea de "tamaduitori" si nu vrajitori, altele. Acum spune si tu cum sa formulez sa nu para reclama. Si chiar nu pot trai toata viata in banuieli si uitandu-ma peste umar sa nu ma banuiasca cineva pentru ceva. Iar Cristi a tratat intr-un mod aiurea postul respectiv si l-a dus in sant in mod gratuit, plus a inceput sa injure in lipsa si fara sa stie despre ce e vorba. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Mai gpalama, dar tu esti comic. Ti-ai upgradat detectorul de sfintii si ai gasit vrajitoare.Ce update mai e si asta nush. Fa un "System Recovery" la versiunea anterioara si poate nu mai dai de vrajitoare. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
^^ puteai pur si simplu sa pui site-ul la urma si sa nu ceri pareri "exact pe subiect". Pentru ca acea afirmatie aproape striga :" nu ma judecati ca ma intereseaza "munca" unei tamaduitoare"
Nu, nu poti sa stam sa verificam tot ce scriem astfel incat sa nu dam de banuit, dar cand o facem si unii baniesc, nu e nevoie sa sarim ca niste lei pe ei ca s-a interpretat. Se interpreteaza, asta e. Zicem o data ca nu e asa cum pare si ne justificam si gata; ne asumam consecintele nu se apucam sa facem pe fiecare cum ne vine (de acolo discutia oricum va degenera). Si eu am de lucru la capitolul acesta si nu suntem singurii, dar macar sa constientizam treaba asta si tot e un pas. Si...slabe sanse pe un forum crestin ortodox sa fie cineva care sa fi fost martor ocular la practicile unei asa zise tamadiutoare; chiar si dac ar fi cineva (slabe sanse zic eu) nu cred ca ar recunoaste). Eu nu vad unde a injurat cristi (de fapt nu vad sa fi INJURAT nimeni - recunosc, e posibil sa imi scape pur si simplu)
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. Last edited by Corinusha; 09.03.2015 at 10:06:05. |
|