![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai, eu as fi fugit la auzul doar a acestui lucru. E cam...de speriat. Or fi multi, acesti decedati tratati inaintea mea ? Acuma, recunosc ca se spune ca fiecare medic are cimitirul lui. Dar chiar si...parapisholoagele ??
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar pt ca nu putea sa satisfaca cererea clientei fara de a chema un spirit,atunci s-a oferit s-o cheme pe bunica ei,pe care o apela mereu... S-a retras intr-o alta camera,unde s-a intalnit cu spiritul apoi a venit cu raspunsul la problema:farmece,legari de cununii,tot tacamul! Culmea este ca din ce cunosc,este in mare masura sa fie adevarat.Noi avem o ruda mai indepartata care este clienta fidela pe viata a vrajitoarelor,mereu le frecventeaza si pe unde se duce face oamenilor numai rau,din pizma si invidie. Este o persoana foarte simpla,fara carte,de la tara insa unsa cu toate alifiile diabolice. Aceasta persoana diabolica tot facea vizite acestei familii cu fete si in urma plecarii ei gaseau tot felul de lucruri bizarre prin casa:monezi ruginite,bani mucegaiti,bucati de oase de mort,galuste din pene si substante lipicioase,ace ruginite lasate prin haine si prosoape...Doamne ,cate grozavii am tot vazut prin casa lor! Dumnezeu sa ne pazeasca de toti acesti pizmosi si oameni de nimic care traiesc numai sa se bucure de raul si de esecurile altora!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|