![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desi eu cred ca unii le pot implini dar fara dragoste crestineasca. E o parabola cu un calugar care cara apa cu un ciubar gaurit ,faptele bune se risipesc din cauza pacatelor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Tocmai de aceea Judecata este cunoscută doar de Hristos. Poate El îl va recunoaște pe acel „ateu” care a avut inima luminată de dragoste și de milă și nu-l va recunoaște pe unul care, crezând că respingând cardul (sau făcând alte gesturi formale) Îi rămâne credincios, însă a trăit cu inimă rece față de durerile semenilor.
Și îi va contraria pe mulți, probabil. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa gandim noi ca ne asemanam Domnului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu va ganditi ca cei care au refuzat cardul au facut-o neaparat din motive crestinesti .La fel ,nu mai stati cu gura cascata la functionara de la posta care daca i-a zis cineva ceva ,acum gata toti au venit acolo sa o bruftuluiasca.Ce garantie am eu ca asa a fost? Toti refuzatorii de card s-au repezit sa o certe pe functionara. Eu stiu ca cei care nu au vrut cardul nu s-au mai deranjat pana la posta ,dar ma rog ,sa credem. Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa stim de cine ascultam. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu sa ii judec pe aceia care refuza cardul ca nu au iubire ? De unde sa stiu ca sunt indiferenti la semeni? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Frumos spus! |
|
|||
|
|||
![]() |
|