Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.10.2014, 10:47:13
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Domnule Mihnea ,judecandu-i pe altii va osanditi singur
Nu va ganditi ca cei care au refuzat cardul au facut-o neaparat din motive crestinesti .La fel ,nu mai stati cu gura cascata la functionara de la posta care daca i-a zis cineva ceva ,acum gata toti au venit acolo sa o bruftuluiasca.Ce garantie am eu ca asa a fost?
Toti refuzatorii de card s-au repezit sa o certe pe functionara.
Eu stiu ca cei care nu au vrut cardul nu s-au mai deranjat pana la posta ,dar ma rog ,sa credem.
Doamne ajuta !
Anita, nu s-au deranjat pana la posta, s-a deranjat postarita pana la ei; in mod legal, trebuie sa mearga postarita sale inmaneze PERSONAL cardul, iar in caz de neacceptare, oamenii trebuie sa completeze o fisa in care sa scrie ca nu accepta cardul si sa motiveze de ce.
Nu toti, in general fanaticii...care in zona care a aut-o femeia asta separe ca erau majoritari. Nu zic a e asa in orice zona; ar fi culmea...

Tu nu ai garantia ca asa a fost, o am eu, si nu imi convine ca toata lumea omoara mesagerul... ce vina are femeia aia ca isi face treaba?! Pentru asta trebuie trimisa "inapoi la tatal tau diavolul"?! si trantite usile in nas si strigat sa dispara de la poarta ca aduce insemnele satanei?! Hai sa fim seriosi? Ce om merita asemenea reactii?
Au fost si oameni care a refuzat politicos, au completat formularul ca oamenii normali si totul a decurs in ordine;

Oricum, e dezastru; un dezastru care pe mine persnal ma amuza teribil, dar ma si scoate din sarite in acelasi timp.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote