![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
După centralizarea proceselor verbale din 98,68% dintre secții, Victor Ponta rămâne cu 40,6 %, luând 3.788.645, în timp ce Klaus Iohannis obține 30,2%, cu 2.820.587 din voturi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
http://www.evz.ro/alegeri-prezidenti...-iohannis.html
Hopa. "Suntem convinși că domnul Klaus Iohannis, care este minoritar, va rezolva idealurile poporului secuiesc din Transilvania", a declarat László Tőkés, europarlamentarul fiind coleg în marea familie a popularilor europeni cu Klaus Iohannis și ACL. Iar Èeful direct al lui Tőkés în Ungaria este nimeni altul decât Viktor Orban, liderul FIDESZ (PPE), mai subliniază postul România TV." " Pe de altă parte, candidatul la alegerile prezidenÈiale Szilagyi Zsolt, din partea Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), formațiune foarte apropiată de Tőkés, a declarat la rândul său că a votat și va vota și în turul 2 âpentru transilvanizarea României". Interesant.Deja se vorbeste indirect despre planuri ascunse privind, desprinderea Transilvaniei de tara mama, prin Johannis. |
|
|||
|
|||
![]()
Nimeni niciodata nu o sa le dea autonomia mult visata la minoritatea ungureasca.
Este un fel de fata morgana. Ungurii care sunt pe la guvern si ling blidele pe acolo ar ramane fara paine daca s-ar intampla asta. Asa ca toata munca si razboiul asta pe care il duc stimabilii udmristi nu este decat un mini-show, mai mult de fatada pentru prostimea care , influentata extrem de usor de partidul care ar trebui sa le garanteze o viata mai usoara, voteaza orice si pentru oricine. Mi-e sila de partidul udmr, care la orice alegeri se aliaza cu cel care le da osul cel mai mare, insa mi-e mila de minoritatea ungureasca, care cu o naivitatea iesita din comun, socanta de-a dreptu`, tot spera la eliberarea mult trambitata si nu isi dau seama ca nu sunt decat niste marionete. Bine, intr-o oarecare masura si noi, romanii, suntem fix la fel ca ei. Tot speram ca va veni cineva si va face marea cu sarea, insa fara o adevarata revolutie si fara o reordonarea a puterii, adica gurvernul sa asculte si sa se teama de cetateni, nu invers, nu vom avea niciun sort de izbanda. Parerea mea.. Last edited by i.razvan; 04.11.2014 at 01:03:15. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spuneti-mi o tara,un stat in care guvernul se teme de cetateni...?! Nu cred ca exista nici una!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Membrii coducerii ar trebui sa se teama de Dumnezeu (si noi toti de altfel), nu neaparat de cetateni...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E ca si cum parintii s-ar teme de copii... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
( dupa acelasi principiu ca al celor care l-au hulit pecel care i-a scos din robia egipteana) |
|