Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.11.2014, 20:15:00
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Complet de acord sunt cu ce ati scris pana aici, ati scris numai lucruri de bun simt si ati adus mereu argumente pentru ce ati scris.
Multumesc!
Vechi 07.11.2014, 20:38:34
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Nu stiu daca abaaaa... a pus linkul din spirit de fronda antiecleziala sau nu, dar daca e adevarat, atunci am pus-o ca perspectiva morala la nivel de popor si pe termen cel putin mediu.
Ce isi face un popor cu manutele lui se cheama istorie.
Vechi 07.11.2014, 20:45:31
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
Nu stiu daca abaaaa... a pus linkul din spirit de fronda antiecleziala sau nu, dar daca e adevarat, atunci am pus-o ca perspectiva morala la nivel de popor si pe termen cel putin mediu.
Ce isi face un popor cu manutele lui se cheama istorie.
Am pus pentru ca are legatura cu subiectul topicului, si ca tot se discuta politica pe acest thread. Sa stie lumea cum se face campanie in tara asta.
Vechi 07.11.2014, 20:53:54
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Am pus pentru ca are legatura cu subiectul topicului, si ca tot se discuta politica pe acest thread. Sa stie lumea cum se face campanie in tara asta.
Ai dreptate. Ce porcarie!
Vechi 08.11.2014, 11:08:24
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
Ai dreptate. Ce porcarie!
Evident ca intr-o lume normala, cel care distribuie mizerii ar trebui sa si probeze ca sunt adevarate dar asta nu mai conteaza.

Eu il pot suna si pe Papa de la Roma si-i pot pune in gura orice mizerii. Intrebarea e : chiar s-a intamplat asta sau este doar o lovitura electorala (si care intamplator loveste si in BOR ) ?
Vechi 08.11.2014, 11:11:07
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Evident ca intr-o lume normala, cel care distribuie mizerii ar trebui sa si probeze ca sunt adevarate dar asta nu mai conteaza.

Eu il pot suna si pe Papa de la Roma si-i pot pune in gura orice mizerii. Intrebarea e : chiar s-a intamplat asta sau este doar o lovitura electorala (si care intamplator loveste si in BOR ) ?
Reportarii sunt de la TVR Cluj (TVR se chinuie sa ramana cat mai neutra posibil, dand ceva pe post numai cand are dovezi sigure), si au sunat nu numai un popa, ci mai multi, avand confirmarea ca au primit "instructiuni" de la mitropolie.
Vechi 08.11.2014, 12:15:13
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63 Vezi mesajul
Reportarii sunt de la TVR Cluj (TVR se chinuie sa ramana cat mai neutra posibil, dand ceva pe post numai cand are dovezi sigure), si au sunat nu numai un popa, ci mai multi, avand confirmarea ca au primit "instructiuni" de la mitropolie.
Si eu ar trebui sa-i cred ? Dovada cu nume si prenume. Apoi discutam. In rest e campanie electorala si campanie impotriva BOR.
Subiect închis