Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2008, 13:52:56
midila midila is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.01.2008
Implicit

:thumbsup::p
[size=6]Nostradamus a scris versete. Aceste versete au fost interpretate de-a lungul anilor numai dupa ce evenimentele au avut loc. Nimeni nu a putut sa spuna inaintea producerilor lor ca Nostradamus a prevazut asta.Atatia oameni destepti ,care au studiat aceste versete ,oare nu au putut sa spuna inainte de evenimentele de pe 11 sept din America , ce urma sa se intample . Dupa un timp au iesit pe post si au spus ca Nostradamus a prevazut acele evemimente.
:D:D:D Deci acele versete sunt greu de descifrat de oameni f destepti ,asa ca noua celor " obisnuiti" ramanem la mana Domnului si a sortii.
:rolleyes::rolleyes: Parerea mea.
Reply With Quote
Vechi 17.01.2008, 14:06:42
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

alea sunt incifrari ale intzelepciunii dar am impresia ca potrivnice lui Hristos shi proorocii mai mult lumeshti... aricum chiar daca se implinesc intocmai, de aceea am impresia ca au fost sau sunt unele shi mai mincinoase...
Reply With Quote
Vechi 17.01.2008, 14:23:37
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

La Antena 2 e o emisiune cu Criss Angel,care merge pe apa,pluteste in aer,zboara,dispare si alte nebunii...iar oamenii le considera minuni.Pai si dracul face minuni,face semne mari in cer si pe pamant,iar acest om e un indracit si un vrajitor.
Reply With Quote
Vechi 17.01.2008, 14:52:15
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

DA dupa cum bine se observa oamenii din ziua de azi au mai multa incredere in prezicerile lui Nostra Adamus decat in proorociile Sfintilor Parinti???
Reply With Quote
Vechi 17.01.2008, 15:03:48
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de midila
:thumbsup::p
[size=6]Nostradamus a scris versete. Aceste versete au fost interpretate de-a lungul anilor numai dupa ce evenimentele au avut loc. Nimeni nu a putut sa spuna inaintea producerilor lor ca Nostradamus a prevazut asta.Atatia oameni destepti ,care au studiat aceste versete ,oare nu au putut sa spuna inainte de evenimentele de pe 11 sept din America , ce urma sa se intample . Dupa un timp au iesit pe post si au spus ca Nostradamus a prevazut acele evemimente.
:D:D:D Deci acele versete sunt greu de descifrat de oameni f destepti ,asa ca noua celor " obisnuiti" ramanem la mana Domnului si a sortii.
:rolleyes::rolleyes: Parerea mea.
Ai perfecta dreptate Nostradamus a scris niste catrene...Dar eu nu am auzit inainte de a se intampla vreun eveniment ca Nostradamus a zis asa..Asat aau ibterpretat oamenii.. dupa ce daja s-au intamplat evenimentele..Asa ca eu ma indoiesc de harul lui Nostradamus ..Asta e un fel de musmalizare
Reply With Quote
Vechi 17.01.2008, 17:50:00
Glamorous_witch Glamorous_witch is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.10.2007
Implicit

Criss Angel.....vrajitor?Ai auzit vreodata de megie de scena?Exact asta face si el.Sunt trucuri,nu este real.

Nostradamus......daca exista un poet priceput,care sa faca niste versuri din care sa poti intelege in mare ceea ce vrei,poate va deveni peste cateva sute de ani,post-mortem o mare celebritate.Orice propozitie ambigua poate avea un sens ascuns,daca vrei neaparat asta.
Reply With Quote
Vechi 18.01.2008, 21:51:14
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Criss Angel se foloseste de tehnologia iluziilor pentru a face spectacol, si atat, nimic mai mult. Ochiul poate fi pacalit cand esti fata in fata cu magicianul, dar apoi cand te uiti la tv!
Marius_Daniel, tu chiar stai sa crezi ca el este un idracit? Iti dau un sfat: nu mai crede asta! :) El este un om care stie sa-si foloseasca abilitatile de miscare a corpului cu ajutorul trucajului, pentru a face emisiuni ca sa ne minunam noi de ele, iar el cu toata treaba asta castiga bani multi penru ca produce audienta! simplu :)
Reply With Quote
Vechi 18.01.2008, 22:51:10
Dia20_diana Dia20_diana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2007
Implicit

Eu zic sa ramanem sceptici si sa vedem ce se va intampla; oricum toate evenimentele majore vor fi asociate cu prezicerile lui Nostradamus chiar daca nu au nici o legatura si legat de ultimul papa eu citesem undeva ca va fi negru???
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti de "Profetiile lui Nostradamus"? lacrimi Teologie si Stiinta 8 26.01.2010 16:41:01
Cum explicam fenomenele paranormale,prezicerile,viziunile .. tigerAvalo9 Generalitati 8 14.04.2009 11:50:38
nostradamus pavel92 Generalitati 1 25.07.2008 20:22:55