![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Într-adevăr, o discuție pe proiecte a cam lipsit în campania asta; ea ar fi putut da un aer mai civilizat dezbaterilor, i-ar fi îndemnat mai mult pe oameni să gândească, iar nu să urască.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar pe vremea lui Iliescu a fost o confruntare foarte civilizata cu Ratiu si Campeanu, mult a decazut campania de atunci.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, așa este. Iliescu a avut doi interlocutori civilizați. Multe s-au schimbat de atunci, însă. Locurile în politică n-au fost ocupate de domni.
Și chiar dacă proiectele sunt importante, nu este mai puțin adevărat că și omul care și le asumă este la fel de important. De vorbe și promisiuni am mai avut parte. Calitatea umană este cea mai importantă. Am urmărit câteva minute confruntarea dintre cei doi candidați de astăzi, însă am abandonat văzând viclenia, atacurile, insinuările pe care Ponta le practică, întrerupând întruna, încercând să-l enerveze pe Iohannis pentru a-l scoate din dispozitiv. Acesta nu dispune de mijloacele lui Ponta, nu este antrenat pentru o astfel de luptă. Când un gentleman luptă cu un șmecher primul nu are nicio șansă, pentru că el ține la reguli, la onoarea de a nu aplica lovituri nepermise, la respectul pentru adversar; pe când celălalt nu are nicio regulă și nu respectă nimic, dorind doar să-l vadă pe adversar la pământ pentru a-l murdări și mai mult. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu o floare nu o sa se faca in veci primavara, sistemul e corupt nu il poate schimba un om. Aveti un link? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca in dezbatere am putut observa diferenta dintre cei doi candidati din punct de vedere diplomatic. Ponta intrerupea incontinuu si vorbea si peste Iohannis, si peste moderator, si peste jurnaliste. Johannis a fost mai cugetat, mai retinut cu atacurile la persoana, vorbind intr-un mod calm cu toata lumea.
Eu cred ca este evident care dintre ei are stofa de presedinte, si care dintre ei ar fi un reporter bun la un ziar de scandal. |
|
||||
|
||||
![]()
Nici unul din candidati nu a spus concret ce o sa faca. Adica, nu s-au pus in discutie problemele importante.
Eu initial vroiam sa il votez pe Klaus I. Nu ar fi prima oara cand avem un sef de stat neamt si de alta confesiune. Insa, dupa ce am vazut cum vorbesc oamenii la TV, in ziare, pe internet, m-am razgandit. Nu vreau sa fiu asociata cu astfel de oameni. Foarte multi sustinatori ai 'dreptei' au inceput sa injure pensionarii, taranii, oamenii fara educatie, asistatii sociali, Biserica. Apoi, multi tot scot in fata ideea asta: Transilvania vs ceilalti. Romanii din Sud si in Est sunt facuti albie de proci, uitand ca multi olteni, moldoveni, dobrogeni etc. au origini ardelenesti. Plus ca se tot flutura ideea cu desprinderea Transilvaniei. Sa nu mai zic de atacurile impotriva Bisericii. Am vrut sa vad cu cine tine SUA, ptr. ca ei conduc defapt Romania(noi fiind defapt colonia lor) si impun orice. Si da, SUA tine cu Klaus, nu cu Ponta. (a se vedea Fundația Romania One) Nu inghit nici protestele ptr. cei din Disapora. Cabinele de vot s-au deschis la ora 7 si s-au inchis la ora 21. PNL au fost cei care au organizat voturile din dispora, nu Ponta, plus ca trebuie luat in considerare tara gazda. Cand a iesit a doua oara Basescu, au fost trasi la raspundere romanii din dispora, acum sunt sustinuti, nu mai sunt capsunari. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu una vroiam duminica asta să votez când ies de la biserică, că asa se cade : mai întâi Dumnezeu si apoi Cezarul. Dar pentru că nu vreau să pierd timpul am să fac tocmai invers.. adică am să mă înfiintez la sectia de votare la 8 dimineata. Si când o da Domnul o să ajung si la biserică.... :) Go for Klaus! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Nu prea e bine, secția de votare tot acolo o fi, dar Liturghia s-ar putea termina.