![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dimpotriva ,au fost momente cand l-a inghesuit pe Ponta in corzi,si nu neaparat prin vorbarie,cat prin atitudinea lucida, rece, pragmatica,taioasa, de panzer saxon ! A fost o confruntare intre o vorbarie valaho-fanariota si forta frusta a unui panzer saxon ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Oricum, fiecare il vede pe al lui mai bun si mai potrivit. Eu il vad pe Ponta istet, spontan, informat, inteligent, activ, presedinte minunat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Car din cei doi (luați-i pe amândoi în minte) credeți că va fi un președinte mai cinstit și mai imparțial deoarece asta prevede constituția pentru a fi garantul constituției și veghitorul la echilibrul puterilor în statul Român? Nu vă fie frică de biserică sau de armată sau de profesorii care v-au bătut ci vă rog luați-i pe amândoi în minte, în suflet și în inimă și răspundeți prin vot la întrebare ca niște oameni responsabili: Care este cel mai cinstit și cel mai imparțial dintre ei?!? (Saxonii sunt un popor nordic (englezi, nemți, ucraineni) care a plecat din vechea Dacie, dintre triburile ce au apărut în vechea Dacie și s-au dus în nord pentru că aveau credința fortificării sufletești prin răbdarea frigului!) Last edited by vsovivivi; 13.11.2014 at 11:08:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Azi am vazut pe facebook mesaj de felicitare pt sf.Ioan Gura de Aur de la cine credeti ?Iar aseara aflu ca se scoate religia din scoli. D-voastra chiar nu stiti sa apreciati oamenii? Chiar si cei care voiau sa il voteze dupa prima confruntare au fost scarbiti de tupeul lui si au renuntat sa mai mearga. E avocat ,normal ca da din gura.Dar da prost pt cum ar trebui sa vorbeasca un avocat scolit la o universitate serioasa. Poate vi se pare aratos ,stiu si eu. Last edited by anita; 13.11.2014 at 12:27:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este adevarat, il voi vota pe Ponta. Nu am cont pe facebook si nu pun mare pret pe ce clipurile si mascariile ce apar pe internet. Nu eram hotarata100% sa votez cu el. Dar am vazut confruntarile si m-am hotarat. Asta este. Pe mine m-a convins Ponta. Pe voi, ceilalti, Iohanis. Eu suport asta si va respect la fel de mult ca si pana acum. Daca puteti, faceti si voi la fel, daca nu, nu. Nu pot sa votez cu cineva doar din spirit de turma. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar daca o meritam. Niste discutii televizate nu ma impresioneaza.Ce proiecte au prezentat candidatii ? Vorbele aruncate pe mine nu ma conving,niste insulte ,etc. Dar sa tarasti biserica in asemenea mizerii mi se pare prea mult.Au smintit tineretul ,chiar nu realizati ca multi nu vor vrea sa mai auda de biserica ? Sau nu prea sunteti credincioasa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cativa preoti, nu biserica a fost tarata in mizerie. Cei multi care nu mai vor sa stie de biserica nu erau nici inainte prea tari in credinta. Sa speram ca isi vor reveni. E o intrebare? Sau o afirmatie? Daca da, oare cum ti-ai dat seama? Daca e o intrebare atunci iti raspund: Eu asa zic ca sunt credincioasa. Dar cat de credincioasa sunt nu pot sa-ti spun. Sunt dupa toata puterea mea. As zice ca mai mult de atat nu pot decat daca mi-ar sporii Dumnezeu puterea. O observatie as mai avea de facut: Si in psotarea anterioara ai facut o aluzie subtila precum ca m-ar fi cucerit Ponta parandu-mi-se aratos.. In postarea aceasta ti se pare ca nu as fi credincioasa... Pe acestea le-as putea lua ca jigniri sau rautati din partea ta. Dar pt ca sunt convinsa ca mi se pare doar, o sa le trec cu vederea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Au mai fost tentative prin jud.Alba si in alte judete nu se stie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ponta e un ins gol pe dinauntru, umplut cu aer,un avocatel sudist care in doi ani de cand patroneaza guvernul tarii nu a reusit sa faca nimic bine pentru cetateni !!! Alo,adomitilor... Traiti mai bine de cand e Ponta la guvernare ??? Eu unul nu traiesc mai bine !!! Inafara ca a redus pretul la paine cu 50 de bani pe kg, nu a mai redus nici un pret la alimente. Dimpotriva preturile au crescut la toate alimentele si puterea sutei de lei s-a deteriorat si mai tare ,incat am ajuns ca in schimbul unei sute sa nu mai cumparam mare lucru din magazine !!! Deasemenea, totul coroborat cu o acuta lipsa de investitii si locuri de munca !!! Vrei sa te angajezi siu nu gasesti decat posturi de agent comercial,de it-ist,si de paznic de zi si de noapte,si de vanzator prin telefon !!! astea sunt maretele realizari ale carmaciului intelept !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Așa.
Și? Te-ai calmat?