Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.11.2014, 09:16:58
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioana5760 Vezi mesajul
La marea majoritate a poporul iubitor de manele politice i-a placat dezbaterea de aseara. Asta place poporului, indivizi descurcareti, cu gura mare, mincinosi versati, smecheri care ajung presedinti in mod “natural” in varf… Ponta vorbea ca o mitraliera de realizarile din ultimii ani pe care le vedem si simtim pe pielea noastra. Nici nu vreau sa aud de PSD si de Ponta, dar Iohannis a parut slab, chiar f slab.
Nu s-a discutat de nimic legat de ce vor face, dar cine vrea sa se discute “proiecte de tara”? care proiecte de tara? Iar organizarea la tv a fost de 2 bani.
Iohannis cred ca pierdut mult din imagine fiind impins spre presedentie, mai bine ramanea la Sibiu, e prea simtit si fair-play pentru politica de la Bucuresti, il vor manca cu fulgi cu tot. Si totusi cred mai mult in oameni care fac ceva (Sibiu) si vorbesc mai putin. De ce nu i-am da o sansa?
Io nu cred ca Johanis a aparaut ca un om slab si lipsit de forta interioara !
Dimpotriva ,au fost momente cand l-a inghesuit pe Ponta in corzi,si nu neaparat prin vorbarie,cat prin atitudinea lucida, rece, pragmatica,taioasa, de panzer saxon !
A fost o confruntare intre o vorbarie valaho-fanariota si forta frusta a unui panzer saxon !
Vechi 13.11.2014, 09:54:28
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.11.2012
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Io nu cred ca Johanis a aparaut ca un om slab si lipsit de forta interioara !
Dimpotriva ,au fost momente cand l-a inghesuit pe Ponta in corzi,si nu neaparat prin vorbarie,cat prin atitudinea lucida, rece, pragmatica,taioasa, de panzer saxon !
A fost o confruntare intre o vorbarie valaho-fanariota si forta frusta a unui panzer saxon !
"Forta frusta" (e o ironie?) a unui "panzer saxon"

Oricum, fiecare il vede pe al lui mai bun si mai potrivit.
Eu il vad pe Ponta istet, spontan, informat, inteligent, activ, presedinte minunat!
Vechi 13.11.2014, 11:03:16
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Implicit Trebuie să-i vedeți pe amândoi și nu fiecare pe al lui!

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Citat:

Eu il vad pe Ponta istet, spontan, informat, inteligent, activ, presedinte minunat!
Dragilor dacă sunteți ortodocși, naționaliști, patrioți și mai ales dacă sunteți creștini și buni cetățeni de onoare atunci privind în trecut vă rog să dați răspunsul pentru viitor prin vot:

Car din cei doi (luați-i pe amândoi în minte) credeți că va fi un președinte mai cinstit și mai imparțial deoarece asta prevede constituția pentru a fi garantul constituției și veghitorul la echilibrul puterilor în statul Român?

Nu vă fie frică de biserică sau de armată sau de profesorii care v-au bătut ci vă rog luați-i pe amândoi în minte, în suflet și în inimă și răspundeți prin vot la întrebare ca niște oameni responsabili:

Care este cel mai cinstit și cel mai imparțial dintre ei?!?

(Saxonii sunt un popor nordic (englezi, nemți, ucraineni) care a plecat din vechea Dacie, dintre triburile ce au apărut în vechea Dacie și s-au dus în nord pentru că aveau credința fortificării sufletești prin răbdarea frigului!)

Last edited by vsovivivi; 13.11.2014 at 11:08:59.
Vechi 13.11.2014, 11:58:07
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:

Doamna cred ca ironizati.Sper sa am dreptate.
Azi am vazut pe facebook mesaj de felicitare pt sf.Ioan Gura de Aur de la cine credeti ?Iar aseara aflu ca se scoate religia din scoli.
D-voastra chiar nu stiti sa apreciati oamenii?
Chiar si cei care voiau sa il voteze dupa prima confruntare au fost scarbiti de tupeul lui si au renuntat sa mai mearga.
E avocat ,normal ca da din gura.Dar da prost pt cum ar trebui sa vorbeasca un avocat scolit la o universitate serioasa.
Poate vi se pare aratos ,stiu si eu.

Last edited by anita; 13.11.2014 at 12:27:45.
Vechi 13.11.2014, 13:02:50
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Doamna cred ca ironizati.Sper sa am dreptate.
Azi am vazut pe facebook mesaj de felicitare pt sf.Ioan Gura de Aur de la cine credeti ?Iar aseara aflu ca se scoate religia din scoli.
D-voastra chiar nu stiti sa apreciati oamenii?
Chiar si cei care voiau sa il voteze dupa prima confruntare au fost scarbiti de tupeul lui si au renuntat sa mai mearga.
E avocat ,normal ca da din gura.Dar da prost pt cum ar trebui sa fie un avocat scolit la o universitate serioasa.
Poate vi se pare aratos ,stiu si eu.
Nu ironizez pe nimeni, imi pare rau ca asta va supara...
Este adevarat, il voi vota pe Ponta. Nu am cont pe facebook si nu pun mare pret pe ce clipurile si mascariile ce apar pe internet.
Nu eram hotarata100% sa votez cu el. Dar am vazut confruntarile si m-am hotarat.
Asta este. Pe mine m-a convins Ponta. Pe voi, ceilalti, Iohanis. Eu suport asta si va respect la fel de mult ca si pana acum. Daca puteti, faceti si voi la fel, daca nu, nu.
Nu pot sa votez cu cineva doar din spirit de turma.
Vechi 13.11.2014, 13:33:24
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu ironizez pe nimeni, imi pare rau ca asta va supara...
Este adevarat, il voi vota pe Ponta. Nu am cont pe facebook si nu pun mare pret pe ce clipurile si mascariile ce apar pe internet.
Nu eram hotarata100% sa votez cu el. Dar am vazut confruntarile si m-am hotarat.
Asta este. Pe mine m-a convins Ponta. Pe voi, ceilalti, Iohanis. Eu suport asta si va respect la fel de mult ca si pana acum. Daca puteti, faceti si voi la fel, daca nu, nu.
Nu pot sa votez cu cineva doar din spirit de turma.
Pe mine nu m-a convins Iohannis.Dar nu pot sa fiu indiferenta la ce se va intampla cu tarisoara asta daca iese Ponta presedinte.
Chiar daca o meritam.
Niste discutii televizate nu ma impresioneaza.Ce proiecte au prezentat candidatii ? Vorbele aruncate pe mine nu ma conving,niste insulte ,etc.
Dar sa tarasti biserica in asemenea mizerii mi se pare prea mult.Au smintit tineretul ,chiar nu realizati ca multi nu vor vrea sa mai auda de biserica ?
Sau nu prea sunteti credincioasa.
Vechi 13.11.2014, 13:56:38
Mena59 Mena59 is offline
Banned

Implicit

Citat:
Pe mine nu m-a convins Iohannis.Dar nu pot sa fiu indiferenta la ce se va intampla cu tarisoara asta daca iese Ponta presedinte.
Chiar daca o meritam.
Niste discutii televizate nu ma impresioneaza.Ce proiecte au prezentat candidatii ? Vorbele aruncate pe mine nu ma conving,niste insulte ,etc.
Dar sa tarasti biserica in asemenea mizerii mi se pare prea mult.Au smintit tineretul ,chiar nu realizati ca multi nu vor vrea sa mai auda de biserica ?
Of, of, Anita... Nici eu nu sunt indiferenta dar nici nu pot sti ce se va intampla cu tara noastra cu Ponta ori cu Iohanis presedinte. Chiar daca amandoi ne promit minuni, amandoi se pot insela. O sa-l aleg pe Ponta pt ca el mi-a lasat o impresie buna, cum ca macar ar incerca sa faca ceva bun. Nici Iohanis nu mi-a lasat o impresie proasta dar... il prefer pe Ponta si nu pentru ca e aratos, vezi doame. Am depasit demult varsta pasiunilor bolnavicioase pt oameni celebri. Dar, nimeni nu poate sti sigur viitorul tarii. Doar Dumnezeu stie.
Cativa preoti, nu biserica a fost tarata in mizerie. Cei multi care nu mai vor sa stie de biserica nu erau nici inainte prea tari in credinta. Sa speram ca isi vor reveni.

Citat:
Sau nu prea sunteti credincioasa.
E o intrebare?
Sau o afirmatie? Daca da, oare cum ti-ai dat seama?
Daca e o intrebare atunci iti raspund:
Eu asa zic ca sunt credincioasa. Dar cat de credincioasa sunt nu pot sa-ti spun. Sunt dupa toata puterea mea. As zice ca mai mult de atat nu pot decat daca mi-ar sporii Dumnezeu puterea.

O observatie as mai avea de facut:
Si in psotarea anterioara ai facut o aluzie subtila precum ca m-ar fi cucerit Ponta parandu-mi-se aratos..
In postarea aceasta ti se pare ca nu as fi credincioasa...
Pe acestea le-as putea lua ca jigniri sau rautati din partea ta. Dar pt ca sunt convinsa ca mi se pare doar, o sa le trec cu vederea.
Vechi 13.11.2014, 14:13:03
anita anita is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Cativa preoti, nu biserica a fost tarata in mizerie. Cei multi care nu mai vor sa stie de biserica nu erau nici inainte prea tari in credinta. Sa speram ca isi vor reveni.

biserica a fost tarata ,doar ca numai cativa preoti au acceptat sa colaboreze.
Au mai fost tentative prin jud.Alba si in alte judete nu se stie.
Vechi 13.11.2014, 13:08:50
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:

Ponta e un jeg moral,iar unii dintre votantii sai sunt niste lepadaturi sociale lipsite nu numai de educatie, si inteligenta ,dar si de bun simt si harnicie !
Ponta e un ins gol pe dinauntru, umplut cu aer,un avocatel sudist care in doi ani de cand patroneaza guvernul tarii nu a reusit sa faca nimic bine pentru cetateni !!!

Alo,adomitilor...

Traiti mai bine de cand e Ponta la guvernare ???

Eu unul nu traiesc mai bine !!!

Inafara ca a redus pretul la paine cu 50 de bani pe kg, nu a mai redus nici un pret la alimente.
Dimpotriva preturile au crescut la toate alimentele si puterea sutei de lei s-a deteriorat si mai tare ,incat am ajuns ca in schimbul unei sute sa nu mai cumparam mare lucru din magazine !!!
Deasemenea, totul coroborat cu o acuta lipsa de investitii si locuri de munca !!!
Vrei sa te angajezi siu nu gasesti decat posturi de agent comercial,de it-ist,si de paznic de zi si de noapte,si de vanzator prin telefon !!!

astea sunt maretele realizari ale carmaciului intelept !!!
Vechi 13.11.2014, 13:16:45
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Așa.
Și?
Te-ai calmat?
Subiect închis