![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Monser, eu n-am plecat de smechera, ci pentru ca nu mai gaseam nimic decent de lucru in tarisoara noastra.
|
|
||||
|
||||
![]()
Atunci n-o mai face pe jmekera dându-mi mie lecții de civism răsuflat de la 5k km depărtare. Da?
|
||||
|
||||
![]()
Dormi in pace. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ceea ce-ți recomand din suflet și ție!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Asta nu coane, ca e timpul sa plec la munca. Ciao, sleep tight!
|
|
|||
|
|||
![]()
Fratilor, lasati-o pe d-na Mirela.t in pace! E sub tratament pentru depresie sau poate tocmai l-a intrerupt... Nu e bine, luati-o cu binusoru` pe doamna! Sau ziceti ca ea si faceti cum va taie capul, numai n-o contraziceti!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Gaz pe foc ne trebuie, crezi?
|
|||
|
|||
![]()
Ce vrei, ma mancau maxim degetelele sa va atentionez! Nu de alta, dar mi-e draga doamna :) (na, c-am zis-o si p-asta!!
Last edited by negruta; 13.11.2014 at 14:53:02. |
|
||||
|
||||
![]()
Huh?!... fata dragă, iar vorbeste gura fară tine si te-ai apucat sa pui diagnostice aiurea? se pare că încă n-ai ajuns la duhovnic ca să-ti rezolvi problema.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dna Mena59, afisul cu pricina era doar o gluma cum bine ati perceput-o.
Cât priveste cum sunt eu, mai stii ca n-oi fi chiar asa?! Sau poate v-oti fi uitat în oglindă. |
|