![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Io aș vrea ca tu să nu te mai bagi în materiile pe care le învață copii mei.
Crezi că poți? Altfel mă discriminezi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mare pacoste legea si mari pacatosi judecatorii. Conform distribuirii crestinismului in Romania cei mai multi dintre judecatori erau crestin-ortodoci. Si-au vandut sufletul diavolului, altfel nu se explica :))). Last edited by Inorogul; 14.11.2014 at 14:39:47. |
|
||||
|
||||
![]()
Ba tu te bagi, pen'că tu ești ăla care vrei ceva.
Citat:
Și legea zice că religia e parte a trunchiului comun. Dacă tot râzi ca muta la lulă, măcar râzi de ceva haios.
|
|||
|
|||
![]()
Ilogic. Nu exista legatura de cazualitate intre dorinta mea si respectarea legii/constitutiei.
Citat:
Pfff, ce meschin sunt. Se pare ca fericirea mea este direct proportionala cu suferinta ta :). Lasa ca razi tu la sfarsit: ma arati cu degetul in cazan, direct din miezul Raiului :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Gandesti ca un ateu. Greselile se iarta in alta parte, nu ai tu autoritatea asta :). |
|