![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Deja l-am vazut pe Blaga tinand o cuvantare, de parca ei au castigat. Au plecat aia rai si venira tot aia. :) Numai ca si-au schimbat parul si s-au ascuns in PNL.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cristian Tudor Popescu a scris pe gandul.info, un editorial foarte dur la adresa lui Teodor Meleșcanu, după ce acesta le-a transmis românilor din Paris să meargă la Nancy să voteze, oraș aflat la aproximativ 400 de km. CTP a scris că îndemnul lui Meleșcanu dovedește un suprem cinism securist de grad mare.
”E destul să te uiți la clădirile ambasadelor României din mari capitale europene ca să înțelegi despre ce e vorba: peste tot gratii, grilaje, lanțuri, lacăte, ziduri ca de pușcărie. Ambasadele și consulatele României de pe tot globul, indiferent cine e ambasador sau consul, sunt structuri bine conservate ale securisto-comunismului. În fiecare dintre ele există, în funcții cheie, câțiva tovarăși vechi, unși cu toate alifiile, care știu ce au de făcut chiar fără să primească ordine de la centru. Acum, sub conducerea bătrânei caiafe cu stele și în buric, T. Meleșcanu, pus acolo de V. Ponta ca să stranguleze șuvoaiele de votanți români mai uns și mai eficient decât o putea face trepădușul Corlățean, Sistemul își face datoria. De pe vremea lui Ceaușescu, românii n-au mai stat la coadă de cu noapte. Atunci, pentru gheare de pui, acum, la coada democrației. De decenii, ambasadele sunt cazematele luptei securisto-comunismului împotriva românilor pe care nu poate să-i pomanagească sau să-i șantajeze. Înainte de `89, colegii lui Meleșcanu îți spuneau cam așa: „Vreți să mergeți la Paris? Dar mănăstirile din Moldova, le-ați vizitat? Da? Dar Dobrogea? Nu? Ei, vedeți?… Ia mergeți și vizitați Dobrogea, nici nu știți ce țară frumoasă avem…”. Acum, Meleșcanu îi trimite pe românii din Paris să voteze la Nancy, la sute de km distanță. Și mai are și supremul cinism securist de grad mare să le spună că acolo e un centru important al Art Nouveau – nici nu știți ce țară frumoasă e Franța. În străinătate, sistemul roșu-albastru are mai puține posibilități decât în țară să camufleze șbilțurile sugrumătorilor votului liber. V. Ponta spunea după turul 1 că dacă un singur român vrea să voteze și nu poate, conducerea MAE pleacă. Corlățean s-a dus. Diseară, când sute, poate mii de români vor rămâne din nou pe la garduri, Meleșcanu o să demisioneze doar dacă, cu sentimentul datoriei împlinite, primește o altă misiune. Nu înainte de a ne explica de ce nu se poate prelungi timpul de votare, așa cum a mințit în față o țară întreagă că nu se pot organiza noi secții de vot”. |
|
||||
|
||||
![]()
Ei, acuma, ca Melescanu a pierdut alegerile, iar Iohannis le-ar fi castigat, sa vedeti cum o sa mearga totul struna la ambasedele si consulatele Romaniei din strainatate!
Ce nu inteleg eu este tot acest entuziasm starnit de alegeri. Pentru mine, e o problema de tip "votam pentru Baba Rada sau votam pentru Rada Baba ?" Suporteri infocati din ambele tabere (desi parca mai mult din tabara iohanesciana) vad ca isi pun false sperante in oameni. Si, ca de fiecare data, vor fi dezamagiti. Nu vad cum, fara un program crestin, Iohannis va face mai mult decat a facut Emil Constantinescu. Adica, mai mult decat nimic. "Vremea schimbarii", doamna Mirela ? Poate. Din lac in put.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 17.11.2014 at 10:25:27. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca aia de la Gandul si ProTV ar lua o mica pauza si in loc sa faca propaganda homosexuala sau propaganda impotriva Bisericii si-ar plati datoriile la stat, deja lucrurile ar arata mai bine.
![]() Dar e bine si asa. Facem propaganda unui ziar si unui trust mizerabil pe un forum ortodox. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Asta cu neprezentarea la vot care va genera magic o reforma din radacini a sistemului politic, ca ne aratam noi indignarea, e o prostie. Singura treaba care a rezultat in Cehia sunt niste glume cu "Missing: Politicienii cehi". Sistemul electoral merge si cu 3 votanti, si cu 18 milioane. Nici o schimbare politica in istoria umanitatii, pe planeta asta, nu s-a realizat prin inactiune. Sentimentul de "nu votez din lipsa de optiuni valide" e corect si complet legitim, dar hai sa nu ne amagim ca o facem ca nu stiu ce mare protest si pentru schimbare. Nimanui nu ii e frica de niste cetateni apatici.
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 17.11.2014 at 13:49:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Mi se pare total gresit sa schimbe guvernul si sa-l dea jos pe Ponta, mai bine sa-l lase sa vedem cum face tot ce a promis, nu? asa e corect, ca sa nu ne trezim peste luni sau ani "ca ce grozavi ar fi fost ei".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Majoritatea PSD in parlament ar trebui sa reflecte procentul de sustinatori ai PSD-ului in tara. In momentul in care majoritatea nu mai este PSD in tara (cum s-a vazut la alegerile de ieri), atunci trebuie dizolvat parlamentul, si facut unul care sa reflecte noua majoritate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Haideti sa nu mai vorbim vorbe! Nu doar ca e inutil, dar si penibil. Singurul risc de anarhie ar fi fost daca s-ar fi intamplat sa fie ales Ponta. Cred ca de fapt asta l-a speriat enorm, de l-a facut sa intervina atat de devreme. Va rog, ca buni romani si smeriti ortodocsi, inlaturati ura din inima voastra. Personal nu-l judec pe Ponta pentru absolut nimic, fie plagiat, minciuna sau demagogie. Totul este omenesc! Practic el singur a facut tot ce n-a trebuit sa faca sa isi intoarca impotriva lui, proprii alegatori. Eu am fost unul dintre ei, pana de foarte curand. Sa urasti omul (fie el Ponta sau Iohannis) denota lipsa de intelepciune. Faptele sunt cele care trebuiesc condamnate si facut absolut orice sa nu se mai repete. Inclusiv Iohannis, daca peste timp s-ar transforma in ipocrit (ceea ce e prea putin probabil), alegatorii lui vor da cu el de pamant!!! Deocamdata sa nu bolborosim ceea ce nici macar noi... nu intelegem, dar asa ne vine in intunecarea mintii!...