Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Care sunt vocile clericilor catolici care s-au pronuntat public in aceasta perioada pentru un candidat ori altul ? Puteti da doua exemple, asa, ca semn de buna credinta in afirmatiile pe care le proferati ?
|
Daca cititi cu atentie o sa observati ca articolul e scris de Parintele Aldea, Paracheva doar l-a redat.
Si, ca sa raspund la intrebare, dau primul articol pe care l-am gasit la cautare:
http://www.ziare.com/victor-ponta/ca...romani-1327235
Nu e o pronuntare pentru vot, dar e totusi ceva
"Premierul Victor Ponta a facut aceste afirmatii dupa ce a participat la slujba de sfintire a Bisericii Greco-Catolice "Buna Vestire" din Bistrita, unde a primit in dar din partea protopopului greco-catolic al Bistritei, preotul Ioan Frisan, un clop cu pene de paun specific Vaii Somesului Mare, iar din partea lui Florentin Crihalmeanu, episcop de Cluj-Gherla, un album cu bisericile greco-catolice din Romania.
"Am participat la sfintirea bisericii greco-catolice de aici, din Bistrita. Am facut acest lucru
la invitatia autoritatilor ecleziastice, in primul rand, pentru a da un mesaj foarte clar: Romania este a tuturor romanilor..."