|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Vezi rezultatele sondajului: Tu vei semna petiția? | |||
| Da |      | 2 | 9,52% | 
| Nu. |      | 19 | 90,48% | 
| Votători: 21. Nu poti vota in acest sondaj | |||
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Ba nu poate. Încetează cu prostiile tale! Macar pe acest topic. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Ba poate. Studiază, citește, întreabă. Nu doare. 
				__________________ Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nu cred ca atunci cand se pomeneste lume la liturghie, sa fi auzit candva ceva de genul "si toti romanii ORTODOCSI din lagare si inchisori".
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Pe pomelnic nu se pot trece niciodata mai intai sectarii, caci ei s-au rupt definitiv de Biserica lui Hristos. Pe acestia in veac nu-i poti trece in pomelnic. AI doilea sunt sinucigasii, care si-au facut seama singuri; ori s-au inecat, ori s-au spanzurat, ori au murit din betie, au baut si au murit beti, ori au murit in duel, tot sinucigasi se socotesc. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Asadar, tu nu esti crestin, dupa cum ai si spus, nu prea intelegi nimic din crestinism si mai esti si foarte tanar (18-19 ani, daca nu ma insel). In schimb scrii ca si cum le-ai stii pe toate. Nu cumva nu e stiinta, ci doar mandria, care te face sa crezi ca esti mai intelept decat toti? Gandeste-te la asta inainte de a scrie un mesaj.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Dragule, acu'-l pomenește cineva nominal pe Băse? Sau l-a pomenit pe Iliescu? Apostolul Pavel zice foarte clar că trebuie pomeniți conducătorii, și atunci erau păgâni, pentru că prin voia sau măcar îngăduința Domnului sunt conducători. 
				__________________ Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Da, de multe ori.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Pe de alta parte insa, la cazania de la pomenirea mortilor spune ca un sfant ( parca Grigorie Dialogul, sau Teologul, nu stiu daca e acelasi, "a reusit sa scoata din iad pe imp. Traian prin rugaciunile lui, dar Dumnezeu i-a cerut sa nu mai faca asta, adica sa se roage pt pagani") | 
|  |