![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu numai oamenii au o diversitate imensa in ADN, ci si animalele, diversitate ce nu este posibila intr-o perioada de cateva mii de ani.
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce sa nu fie posibila ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca nu ar fi posibile destule generatii ca sa furnizeze bogatia ADN-ului la animale vizibila in zilele de azi. Diversitatea genetica dureaza mult timp pentru a fi obtinuta, mult mai mult de cateva mii de ani.
http://paleo.cc/ce/ark-gene.htm |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cum a ajuns la aceasta concluzie omul ? Pe baza inteligentei pe care o poseda in momentul asta . Atunci cand omul nu-si poate explica ceva sau nu are toate informatiile, este normal sa traga concluzii gresite.Dar nu-i nimic, dupa ce mai descopera cate ceva, mai vine si mai completeaza, mai scoate de acolo si pune dincolo si tot asa.Sa mizezi pe inteligenta omului in probleme de univers/evolutie este ca si cum te-ai arunca in cap intr-o prapastie lunga de cativa kilometrii si crezi ca vei supravietui. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu are rost sa incepeti iar o discutie despre evolutionism, ca abia s-a incheiat una care a durat cateva luni. Am discutat cu abaa, nu vrea sa inteleaga altceva, a luat evolutionismul in brate si nu mai accepta altceva, orice i-ai spune.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Abaa, imi rau ca te consideri ca te tragi din maimutza.De aici rezulta o chestie foarte interesanta.Pentru tine si taximetristi, maimutza e foarte importanta. =)) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiam eu de ce imi plac asa de mult bananele, si sa conduc :)))
|
|